💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

**CLoSEd_HEArT** (20.11.2016/00:23)Mende gormuşem amma qorxu hissi kecirmemişem eksine baxmaq istemişem qoymuyublar baxmaga. Rasiyyadan cox olenlermiz gedib dermandanda o qeder vururlar yenede baxmişam(((
demekle olmurki ehh.mende qorxuram cesedden

Razboynick (20.11.2016/00:28)O başqa qorxu başqadi men birini taniyiram gencliyinde elini vurub onun ruhu helede ustundeymiş qorxulugu vardi geceler seyaxliyirdi sonra mollaya apardilar gordu onu ve qorxulugnu goturdu demişdiki qorxu sumuye kecib her şeyden qorxurdu.
Bele gotursey cesede baxib gulen, xoshu gelen yoxduku. Hami ona baxsa nese negativ enerji kecirerde
~Aykam~ (20.11.2016/00:26)kecen ay xestexanadaydim ucgun qalmali oldum.nece meyid gordum orda ele pis olurdumki aglamaq tuturdu meni menden asli deyildi((
Mende gormuşem amma qorxu hissi kecirmemişem eksine baxmaq istemişem qoymuyublar baxmaga. Rasiyyadan cox olenlermiz gedib dermandanda o qeder vururlar yenede baxmişam(((
**CLoSEd_HEArT** (20.11.2016/00:31)Eslinde bele duşunuremki yad adamin meyidinnen mende qorxaram.
kecen ay xestexanadaydim ucgun qalmali oldum.nece meyid gordum orda ele pis olurdumki aglamaq tuturdu meni menden asli deyildi((duz yuxumada girirdi((
~Aykam~ (20.11.2016/00:33)mencede..ama herkesde qorxmur.
Eslinde bele duşunuremki yad adamin meyidinnen mende qorxaram.
**CLoSEd_HEArT** (20.11.2016/00:35)bele baxanda qorxmamaq yaxşidi
mencede..ama herkesde qorxmur.