canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

gÖzden Perde asaNLar.. Münasibetiniz??
*Milena*  *Milena* [Off] (21.01.2017 / 21:44)
MiLYoNDa1oQLaN (21.01.2017/21:42)
Yazdığımın arxasındayam hele
Yaxsi
AxI_DuNyA_FiRlAnIr  AxI_DuNyA_FiRlAnIr [Off] (21.01.2017 / 21:45)
agliya agliya ozne mawn alan ev tikdiren)
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (21.01.2017 / 23:37)
NoreN (21.01.2017/21:33)
Qonaq gedub usaq filan gorursan pota kimi eni uzu birdir. Yogun ne boyda bud,qolu var.. Anasi Ise der yemire ️hec ne (( zulumle 2 qasiq yeyir...
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (21.01.2017 / 23:50)
Yemek yeyim fikrimi yazacam
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (22.01.2017 / 00:12)
Siz ferqli weyleri qariwdirirsiz.
Qonwunun Senden deyek duz istemeyi vermirsense bu Gozden perde asmaqa ne aidiyyati var?
Bu xesislikdi.
2.niye gore kimse. Kiminse pulun saymalidi ki?Mene wexsen poxuydu kimin ne qeder pulu var kim ne mawin surur kimin nece evi var ve s.
Kimse kiminse Pulun neye gore saymalidi ki?
3.O insan niye kimese acot vermelidi ki,onun ne qeder pulu var nece evi var Nece mawini var ve s niye Acot vermelidi ki,Werikine Alib belke ?.
4.Men o insanlara Hakk qazandiriram eceb edirler.agilli insan demezde onlar ele sade insanlardiki o tip suali veren insanin yaninda durur onun ele sual vermek wansi olur o adam uje sade insandi.
Belke Gedib camaatin evin yaracaqsan Oguruqa gedeceysen Acot vermelidi?
Dehwet insanlarsize valla.
Butun bunlardan Elave.Neyinse Reklam eden insan Hec vaxt yaxwi insanin diqqetin cekmeyecek.
Ancaq yaltaq gote giren tamahkir nefsine Hakim ola bilmeyen Atxod insanin diqqetin cekersen sen nelerivise Reklam etmekle.normal qiz ya oglan bele
...
Ardını oxu >>
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (22.01.2017 / 00:19)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
Bir mövzunu anlıyın sonra şerh yazun, kime ne dexli kimin neyi var neyi yoxdu, herenin özüçündü, yuxarda izah elemişem mövzunun mahiyyetin
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (22.01.2017 / 00:38)
O Elave olunmuw bezi sozler zazor xarakterlidi cumlede yeni Sigorta vezifesin dawiyir.
Mozunun koku budu.

Men wexsen beke weylere fikir vermemiwem ehemiyyet vermemwem ay bu niye aglayir ay bu niye gizdedir.oncunde bele bir problemim yoxdu.
~_DemounT_~  ~_DemounT_~ [Off] (22.01.2017 / 00:40)
Eledi. Bashim chixmir tutub elinnen alacaglar yoxsa goz.deyecey)
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (22.01.2017 / 00:40)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
_K_O_T_İ_K_ (22.01.2017/00:12)
Siz ferqli weyleri qariwdirirsiz.Qonwunun Senden deyek duz istemeyi vermirsense bu Gozden perde asmaqa ne aidiyyati var?Bu xesislikdi.2.niye gore kimse. Kiminse pulun saymalidi ki?Mene wexsen poxuydu
"Butun bunlardan Elave.Neyinse Reklam eden insan Hec vaxt yaxwi insanin diqqetin cekmeyecek."

Bu sözler sene aiddi indi kopyaladım, fikrimi bildirim mende , Deirsenki öznü reklam elemek zad düzgün deil üsteki yazdığın kimi
O gün senle dalaşanda dirsenki mene Menim özmde sennen güclüyem adamlarımda var, ogün bele vir cümle işletdin, Esas o deilki güclü olasan esas oduki üreyli olasan bu heç başqa misal
Mövzularda rastıma çıxıpki sen yazmısan Filan qohumum nebilim işlediyim yerin sahibidi, bu reklam deil?, filan tanışım filan yerde isleyir, nebilim yazdıxlarım texmini yadmdadı bes bunlar reklam deil?, onda niye reklam elirsen özvü?

Kimin neyi var vecime deile ne imkanı ne varı hamı yiyelerne qismet, Burda kiminse malı ölçülmürki filan şeyi var b
...
Ardını oxu >>
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (22.01.2017 / 04:37)
MiLYoNDa1oQLaN (22.01.2017/00:40)
"Butun bunlardan Elave.Neyinse Reklam eden insan Hec vaxt yaxwi insanin diqqetin cekmeyecek."Bu sözler sene aiddi indi kopyaladım, fikrimi bildirim mende , Deirsenki öznü reklam elemek zad düzgün deil
Menim Qohumlarimin neyi var ondan mene ne?
Menim lovgalanacaq bir gujdu sebebim yoxdu.hazirda.
l5 nen pis yawayiramsa cox wukur 10 nan ustun yawayiram.
Men semimi werh yazmiwam hemewe men Cox varli ailede boyumuwem uwaqliqdan yeni 1998 den 1009 a kimi.
Men gozu tox insanam.
Bizim o vaxtki vezyetimiznen indikin muqayise etsek yeni menmenim hakkim yoxdu lovgaliqa ya neyese.
Ikincisideki men camaat Sehv bawa duwer kimlerdense ferqlenmiyim deyene Men Butov briliantlarla bezedilmiw qolbagimi taxmirdim Utanirdim.
Adam tapdin lovgaliq adi qoymaqa )
Mene Atam Almaniyadan xaricden bahali paltarlar getirirdi Men onlari dostlarima Paylayirdim bratan.
Menim Krakadil derisinen ayaqqabim olub 1 defe geymiwdim cemsi Cixarib tullamiwdim utanirdim geymeye
...
Ardını oxu >>
Наверх  Cemi mesajlar: 72

<< 1 2 [3] 4 5 ... 8 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4125 / 1435