canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Gezmeye qerib olke,olmeye veten yaxwi..
SoNda_OleN_UmUdleR  SoNda_OleN_UmUdleR [Off] (13.02.2011 / 08:42)
Cunki cox istiyir dostunu.Seheri gun yolla gedende bir yashli xeste kishi gelir saf oglanin yanina ve ona komek etmesini dermanlara ehtiyaci oldugunu soyleyir.Saf oglan elinde qalan pulun cox hissesini yasli qocanin dermanina xercleyir.Onu evine aparir dermanlarini verir sohbet edib geri gelir eve.Ve sabahi gun xeber tuturki yashli qoca dunyanin en varli insani imish ve bu gun rehmete gedib.Defn merasimine gelende qocanin vekili yaxshinlashir oglana adini sorushur.Oglan adini deyen kimi vekil ona qocanin varin dovletini saf oglana verdiyini soyleyir.Oglan cox pis olur qocanin olmeyine ancaq bir terefden bu imkani yaratdigi ucun shukr edir Allaha.Saf ogln cox varli adam olur.Ve dostundan qirgin oldugu ucun onun firmasinin yaninda ev alir.Boyuk holding acdirir.Bir gun saf oglanin evine bir yashli qoca gelir ve ondan ac oldugunu komek etmesini xahish edir ve oglan fikirleshmeden qocani alir eve onu yedizdirib qarnini doyuzdurur.Oglan fikirleshib qocaya deyir gel sen mene bax mene yemek bi...
Ardını oxu >>
SoNda_OleN_UmUdleR  SoNda_OleN_UmUdleR [Off] (13.02.2011 / 08:43)
Oglum,yashin gelib 27-ye gozel guclu cavan oglansan ancaq ozune gozel yar tapmamisan.

Saf oglan deyir:

-Ana men sevgi nedir bilmirem qizlari da tanimiram nece olacaq axi?

Qoca: -Oglum men sene taparam.Kendimizde gozel agilli bir qiz yashayir istesen seni onunla tanish ederem.

Saf oglan razi olur.Ve zaman kecir saf oglan qizla toy merasimi hazirligi edirevetnameler paylanirevetnamenin birini verir cox istediyi qirgin oldugu decel dostuna.Toy merasimi kecir ve saf oglan danishmaq ucun eline alir mikrofonu ve deyir:
SoNda_OleN_UmUdleR  SoNda_OleN_UmUdleR [Off] (13.02.2011 / 08:43)
"Menin vaxtile bir dostum var idi.Onu cox isitiyirdim xeri menimcun hele de ezizdi.Bir gun menden maddi veziyyetinin pis oldugunu soyleyir.Men fikirleshmeden illerle yigdigim pulun hamisi verdim dostuma.Sonra menden nishanlimdan cox xoshu geldiyini ve ondan ayrilmagimi istedi.Pis oldum teeccublendim ancaq canim dostumun xetrine deymemek ucun ureyime duz baglayib qizdan ayrildim.Ve bir gun menim maddi veziyyetim pisleshdi.Ve men eziz dostumun yanina gedib ondan veziyyetimin pis oldugunu onda yaninda ishlemeyimi xahish etdim.Ancaq o menim teklifimi qebul etmedi.Meni istemedi.Men cox peshman oldum."

Decel dost dayanmadan geldi dostunun elinden mikrofonu alib ve soze bashladi.

"Menimde vaxtile bir dostum var idi men onu cox istiyirdim dunyada yegane dostum o idi.Ondan bir gun borc pul istedim.Dostum fikirleshmeden qebul etdi.Sonra ondan nishanlisindan xoshum geldiyimi ondan ayrilmagini istedim meni cox istediyi ucun xetrimi qirmayib ayrildi qizla.Men ancaq o qizi sevmirdim.Sadece dos
...
Ardını oxu >>
SoNda_OleN_UmUdleR  SoNda_OleN_UmUdleR [Off] (13.02.2011 / 08:45)
fikirerivizi Yazun )
KAMAL_BDU  KAMAL_BDU [Off] (13.02.2011 / 16:38)
MiLa_LuNe, umid sonda olur hele umid eliycem
Life_is_death  Life_is_death [Off] (13.02.2011 / 17:07)
PisBebis  PisBebis [Off] (13.02.2011 / 17:24)
beli beli:)
KAMAL_BDU  KAMAL_BDU [Off] (13.02.2011 / 17:39)
Almaniyaaa
MiLa_LuNe  MiLa_LuNe [Off] (13.02.2011 / 18:35)
SoNda_OleN_UmUdleR (13.02.2011/07:45)
fikirerivizi Yazun )
Maraqli hekaye yazmisiz ama bunu ucun oxu zali adlanan yer var,ora yazin,komment gozleyin. BURA YOX
MiLa_LuNe  MiLa_LuNe [Off] (13.02.2011 / 18:39)
KAMAL_BDU (13.02.2011/16:39)
Almaniyaaa
Aha.deyirem belke xeriteni qoyasan qarwina 1 1hamisin yazasan
Наверх  Cemi mesajlar: 246

<< 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 25 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4009 / 679