Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
asimka (11.11.2017/20:32)Gulme .Vallah danişiram ayaqlaarim buz baqlaayir.Bir minende gozlerimi yumuram birde saxlayaanda açiram.
( Adam karuselde toya fotosessiyaa eder -
Super sekiller cixar -
Elave edilmiş fayıl: (331.25 kb.)
Yüklenib: 549 defe.
O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin.... |

EVAMELISSA (11.11.2017/20:34)
Gulme .Vallah danişiram ayaqlaarim buz baqlaayir.Bir minende gozlerimi yumuram birde saxlayaanda açiram.( Adam karuselde toya fotosessiyaa eder -
Super sekiller cixar -
))))))
Bir de televizorda akula görende qorxu düşür canıma
Tesevvür edin neçe tondu Allah bilir böyük beyaz deye akula növü var bir kamaz ağırlığında ve uzunluğundadı
Üstelik yad cisimleri tez hiss edir o terefe doĝru hereket edir.hele süretini demirem
Allah iraĝ elesin ne bade yaranız filan ola neçe km uzaqdan qan qoxusunu da hiss edir . Kabusdu sanki köpek balığı

minana (11.11.2017/21:01)Ele danişdinki akulanin elinden ancag canimi qutadim )yaşadim resmen)))
ÌlanBir de televizorda akula görende qorxu düşür canımaTesevvür edin neçe tondu Allah bilir böyük beyaz deye akula növü var bir kamaz ağırlığında ve uzunluğundadı
![]()
Üstelik yad cisiml
minana (11.11.2017/21:01)
ÌlanBir de televizorda akula görende qorxu düşür canımaTesevvür edin neçe tondu Allah bilir böyük beyaz deye akula növü var bir kamaz ağırlığında ve uzunluğundadı
![]()
Üstelik yad cisiml

ceza12 (11.11.2017/21:04)Men televizorda baxanda ele bilirem üstüme gelir
Ele danişdinki akulanin elinden ancag canimi qutadim )yaşadim resmen)))
gözleri de vahimelidi qanla dolu
Hele dişleri
tokla işliyen mişardı sanki...Katil köpek balığı

Kinosu da var o da dehşetdi camaatın qolunu,qıçını qoparir.
O qeder böyükdű ki denizin altında gezende o olan yer qaranlığa bürünür güneş işığı düşmür

Insan insani ya tamamliyamada yada tam anlayamadi.. |
minana (11.11.2017/21:07)Budanişdigin ikici seansdi deyesenAdrenalinn yaşadim teşekkur edirem )))
Men televizorda baxanda ele bilirem üstüme gelirgözleri de vahimelidi qanla dolu
Hele dişleri
tokla işliyen mişardı sanki...Katil köpek balığı
Kinosu da var o da dehşetdi camaatı
<< 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1024 / 720

O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin....