Saytın Ən varlısı ol : Malena - 5 manat
Sayta Daxil Olun!
Mr RoManTiC [Off] (16.07.2017 / 05:15) |
-
Bu ömür axıra çatmır ki,keçim başqasına
Bu cahan mülkü dağılmır ki,köçüm başqasına
Ne seçirsen,yene fikrin qeti olmur bezen
Aparır nefsini ardınca seçim,başqasına
Saqi mütleq ki,biler badeyi-eşqin qedrin
Saxlar aşiqlere vermez bir içim başqasına
Ne revadır seni xatirlada peymane mene
Deyilen sağlığa yox qesden içim başqasına
Üreyimden ne keçir gördüm utandım vallah
Deyirem yaxşı ki,görsenmir içim başqasına
Qoymaram başqası çeksin qemi-Pünhanı,nece
Mene ölçülmüş olan ömrü biçim başqasına.
© Pünhan Azimli
minana [Off] (11.09.2017 / 17:55) |
Mr RoManTiC (31.01.2017/02:45)Ìndiki veziyetdi bu((
"Millətim kitabı bağlayıb, kənara qoyanda, oğul-uşaq evləndirmək üçün mollaya, falçıya üz tutanda əmin oldum ki, bu xalqın savad almağa meyli olmayacaq və illər keçdikcə daha da həvəs itəcək təhsilə..
*Milena* [Off] (11.09.2017 / 22:36) |
Azerinka-SS [Off] (11.09.2017 / 22:37) Bir kishinin namusu Sözleridir. Onlar da yalansa, o kishi namussuzun önde GeDenidir.! |
ПользоватеЛ_Х [Off] (11.09.2017 / 22:38) |
NeFesiM__oL [Off] (12.09.2017 / 01:27) Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
_K_O_T_İ_K_ [Off] (12.09.2017 / 01:41) |
EVAMELISSA [Off] (09.11.2017 / 17:33) |
Mr RoManTiC [Off] (10.11.2017 / 23:52) |
Oz duwuncelerimi fb-da paylawiram ya da polis bolmelerinde... )))
Mr RoManTiC [Off] (13.11.2017 / 22:44) |
Nezere alin ki bu menim wexsi duwuncemdi wexsi fikrimdi oz dunya goruwume gore yaziram bunlari...
Demeli bele Net olaraq qeyd eliyim ki Qadin ve Kiwi beraber deyil Birinci dini yanawmasin aciqliyim: Adini ALLAH yaradib ki,Kiwi onu qorusun nesli artsin ve sevgi yaransin insanlarin arasinda... Dinde bele bir wey var qiz uwagi ile muveqqeti kebin baglamaq olar ama wert var yeyesinin raziligi olnannan sonra yeyesi atasi,qardawi,emisi,banasi v obwim qan qohumlarindan yalniz kiwiler... Burdan bele cixir ki Qadin ozbawina deyil ALLAH qadini bu dunyada KIWILERE tapwirib ve ebes yere dimiyibler ki qizi ozbawina qoysan ya halvaciya geder ya zurnaciya... Yeni her bir qadinin ve kiwinin kecid dovru var hemin vaxtlarda onlar daha cox ehtirasli olurlar ve bir qiz ozbawina hansisa oglanla munasibetde olarsa bu onuncun yaxwi neticelenmeye de biler... Sozumun cani din bize di...
Ardını oxu >>
topikdeki fayllar (10)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 4463 / 1327