canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

intahar eden insanlara munasibetiniz?yani siz kimese gore ozunuzu oldurerdiniz?
TANIMA@  TANIMA@ [Off] (12.03.2014 / 18:53)
Hec vaxti oldurmerem
*___SoNSuZ__XeYaLLaR___*  *___SoNSuZ__XeYaLLaR___* [Off] (12.03.2014 / 20:09)
@Manitou@ (12.03.2014/17:56)
komek ele chixim)))
elini uzat:))
_siRiuS_  _siRiuS_ [Off] (12.03.2014 / 22:10)
Ollara ALLAH rehmet elesun, canlari 2qepiylikdiki ilk fursetde vaz geciller )
XiXiDok  XiXiDok [Off] (12.03.2014 / 22:13)
Onlari qinamiram,sechimleri intiharda gorubler...
Amma insan dushundukce her sheyin sade ve helli olan bir shey oldugunu derk ede bilir...
Ilk baxisha aldanmamaq lazimdi...
Yss  Yss [Off] (26.08.2016 / 20:28)
Bele bir addima cesaret lazim.
Allah~Tekdi  Allah~Tekdi [Off] (26.08.2016 / 20:31)
 ALLAHIM məndə elə xəzinə varki səndə olmayan...mənim xəzinəm səninkimi ALLAHIMDIR!!
Ele innsanlari pisixoloji problemi olur ..
Yss  Yss [Off] (26.08.2016 / 20:56)
Qish guneshi.....son oyununun oynayib semani terk etdi..Qishin sukuneti neinki semani, yeri de agushuna alnishdi o gun..Butun bunlar qarmaqarishiq fikirler..dumanli xatireler, sessizlik ichinde intihar baresinde tam qerar verdiyim an oldu.Ne edim? Bashqa charem yox idi..Getmek.Ustelik dunyani ebedi terk edib getmek indiye kimi qearalarimdan en duzgunu idi..Her sheyden bezmishdim..Sabaha bele umud yox idi....Birce deniz...son nefesim o idi.Icaze veresinizmi burada eyleshim?-deye biri meni sesledi.Seksekeli halda:Buyurun.Men gozlerimi denize zilleyende qadin eyleshdi.Ixtiyarsiz uzune baxdim.Qeribe heyacan duydum..Adini bilmediyim bu hiss..meni rahatlashdirdi.Hansi ki, o hiss adini indi chox gozel bilirem.Yene fikirlerim barede dushunmeye bashladim.Amma bu mende alinmadi.Qadin alchaq sesle:Bilirsen, insanin insanin istedi-istemedi bir daxili ehtiyaci var Bu zeruriyyeti her gun muxtelif ezalari ile, ya dili, ya gozu ile temin etmeludir.Uzun muddet bu ehtiyac odenilmese insan menen xestelen...
Ardını oxu >>
Yss  Yss [Off] (26.08.2016 / 21:00)
derk edirki..o kimin uchunse yaxshi bir ish gorub..Qadin butun dediklerini denize baxib soyleyirdi.Yorrmuram seni ? Buyurun xoshdur -dedim.Quranda Fusillwt suresinde 49 ayesinde , Insan ozune xeyir dilemekden usanmaz.Lakin ona bir pislik deyse, meyus olub umidini itirer .Ayeni de
Yss  Yss [Off] (26.08.2016 / 21:14)
dedikde vahime dushdum Oz-ozluyumde (bu qadin hardan bilirki?) O ise:Her kes olumu dadacaqdir (Enbekut-57) Olmek uchun telesme.Bir bilsen yashamaq ne gozeldir.Ozune qesd etmek chixish yolu deyil.Intihar hech neyi hell etmir.Adice devet olunmadigin yere getmirsen.Chunki ne ile qarshilacagini bilmirsen.Axi siz kimsiniz? Menim ne dushunduyumu hardan bilirsiz? O diqqetle mene baxdi..Onun nem baxishlari ichimi sizlatdi.Onu incitmishdim deyesen.O:Olume gedenler mehz bu yoldan kechir.Nece? O:Bir vaxtlar menimde qizim bu oturacaqda oturub son qeararini verib..
Yss  Yss [Off] (26.08.2016 / 21:22)
Bsyaqdan temkinle dayanmish bu qadin ovlad harayi ile goz yashlari yanaginda sel olan ana imish.Belkede qadinin bala hesreti ile hele de mohkem durmasi onun inancindan ireli gelirdi.Anam....gozumun onunden getmedi.Ne qeder yalnish bir ish tutdugumun ferqine vardim..Utandim.Hava soyudugu kimi hisslerim de soyumushdu.Ne qeder vaxt kechdi bilmedim.Qadina teshekkur uchun cevirelende oturucaq bosh idi...
Наверх  Cemi mesajlar: 318

<< 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 32 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3971 / 1285