canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Coxdur??
aradaSIRADA  aradaSIRADA [Off] (28.06.2016 / 22:51)
 ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ
Yoxdu indi vopwem
susqun@meley_  susqun@meley_ [Off] (28.06.2016 / 22:54)
ozme gore
_UMUDUM_ALLAH_  _UMUDUM_ALLAH_ [Off] (02.10.2016 / 01:03)
Salam indiki zamanda nr dost qedri Bilen var nede etibar edile bilecek insan . Herkes bir niyyetle yaxinlawir insana . Her uqur qazandiqinda ise daha cox nifret edir sene.
Insanin en yaxwi dostu ailesidir . Menimcun hec kimse Atamin yerini tuta bilmez . Heyatimdaki en mukemmel dostum Atamdir . Ona nefes qeder mohtacam..!
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (02.10.2016 / 01:09)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Her insana dost demerem sinamamisda dost olmaram etrafim genisdi tanislarim coxdu bir padruqam vardi demeli bununla aramizdan suda kecmezdi neyse bir seyde yalanin tutdum daha dogrusu menden gizletdiyin gordum ve o gunden etibarimi itirdi duzdu indi deyirik guluruk hara geldi gedirik amma men ona ureyimi aca bilmirem etibar elemirem bele umumi pis biri deyil belkede sebebleri vardi amma mende bele xarakterli insanamda men nece her seyi bolusuremse oda eyniyle ele olmalidi bir oglan dostum var inandirim sizi ki,min padruqaya deyer sohbet sirf dostluqdan gedir esil dostumdu o menim kim deyir ki,oglanla qizin dostluqu olmur yalan sohbetdi her sey insanin ozunden aslidi
Black_Attack  Black_Attack [Off] (02.10.2016 / 01:09)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
menkimi insanlarin etrafinda hemwe got mot cox olur cunki secim ede bilmirik
Inci-cicek  Inci-cicek [Off] (08.10.2016 / 14:26)
KoNCeNo (022016/02:09)
Her insana dost demerem sinamamisda dost olmaram etrafim genisdi tanislarim coxdu bir padruqam vardi demeli bununla aramizdan suda kecmezdi neyse bir seyde yalanin tutdum daha dogrusu menden gizletdiy
Eynen. Nese saxliyan adamnan xowum gelmir. Uje o taniw sayilir dost refoqe yox
~_DemounT_~  ~_DemounT_~ [Off] (29.11.2016 / 04:18)
Rayonun ten yarisiynan munasibet Salam.meleyk var) dost bir iki.denedj ama
[WIRIN][OGLAN]  [WIRIN][OGLAN] [Off] (23.02.2017 / 01:19)
3-4 dostum var saylari az olsada keyfiyetli dostlardi qardas dediyim usaqlardi qarsiliqli.
DerSkiY_  DerSkiY_ [Off] (23.02.2017 / 02:45)
 Kakтus və Lavinia
Yox az olsun saz olsun
Simela  Simela [Off] (30.05.2020 / 16:50)
yoxdu dostum
Наверх  Cemi mesajlar: 64

<< 1 ... 4 5 [6] 7 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3301 / 1384