Saytın Ən varlısı ol : Knight - 5 manat
Sayta Daxil Olun!
asimka [Off] (30.05.2017 / 08:22) O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin.... |
TATLI*~*BELA [Off] (30.05.2017 / 08:23) |
asimka (30.05.2017/09:21)Ayda dsrixdin lap(((
Anamin paltarlarini geyinerdim. Atam woka duwerdi
Men anamin gelinlik fatasin atardim bawima. Yada sare kjmi buruyerdim ozume ,. Rengli karandawlarnan hemiwe goy rengde mazdiyirdim gozumun usdun.yanagimi dodagimi qizardirdim xal qoyurdum alnima. ele ki gorurdum mama gelir hex bilmirdim uzumu yuuuyum ya eynimdekin qatdiyim qoyum wifonere(((
asimka [Off] (30.05.2017 / 08:31) O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin.... |
TATLI*~*BELA (30.05.2017/09:23)Panikaya duwurdun yandirirdin he ozunu. ))bawima gelib
Ayda dsrixdin lap(((Men anamin gelinlik fatasin atardim bawima. Yada sare kjmi buruyerdim ozume ,. Rengli karandawlarnan hemiwe goy rengde mazdiyirdim gozumun usdun.yanagimi dodagimi qizardirdim xal q
asimka [Off] (30.05.2017 / 08:39) O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin.... |
***OnLy_giRL*** [Off] (30.05.2017 / 08:46) YoU arE sOmEoNE iN tHe wOrLd ,bUT fOr sOMeoNE yoU arE thE wOrLd.! |
TATLI*~*BELA (30.05.2017/09:23)Mende de bezenmeye meyillilik coxuydu qonwuda cavan qiz vardi cox hevesliydi toppuw qiz uwaqlarini bezemeye (indi mende de var ele xususiyyet) xowluyurdu hey beziyirdi evmize gedende hami wok olurdu seni kimi bele eliyib))) mam sakit qadindi hecne demirdi birce emimden qorxurdum deyirdi goy qurwaqina oxwadiblar seni opwum meni beziyeni danliyurdilar hemiwe))) elave sac filan qpyurdum ozme yayliqdan))
Ayda dsrixdin lap(((Men anamin gelinlik fatasin atardim bawima. Yada sare kjmi buruyerdim ozume ,. Rengli karandawlarnan hemiwe goy rengde mazdiyirdim gozumun usdun.yanagimi dodagimi qizardirdim xal q
asimka [Off] (30.05.2017 / 08:51) O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin.... |
***OnLy_giRL*** (30.05.2017/09:46)
Mende de bezenmeye meyillilik coxuydu qonwuda cavan qiz vardi cox hevesliydi toppuw qiz uwaqlarini bezemeye (indi mende de var ele xususiyyet) xowluyurdu hey beziyirdi evmize gedende hami wok olurdu s
TATLI*~*BELA [Off] (30.05.2017 / 09:33) |
***OnLy_giRL*** (30.05.2017/09:46)Men mamadan qorxmurdum coxda vuran eli yoxdi. Amma atam dirnagimda lak goreydi, ya colka. Day demirem nolardi. Yeke qiz idim yene qoymurdu sacimi fasona salim. Indi uz gozumu ele gorseydi baxmazdi qiz uwagidi ya ki oglan wille yiceydim yuz faiz ozde bir dene de yox)))))
Mende de bezenmeye meyillilik coxuydu qonwuda cavan qiz vardi cox hevesliydi toppuw qiz uwaqlarini bezemeye (indi mende de var ele xususiyyet) xowluyurdu hey beziyirdi evmize gedende hami wok olurdu s
Bi defe biqudileri duzmuwdum bawima behhh ))))))))
***OnLy_giRL*** [Off] (30.05.2017 / 09:57) YoU arE sOmEoNE iN tHe wOrLd ,bUT fOr sOMeoNE yoU arE thE wOrLd.! |
TATLI*~*BELA (30.05.2017/10:33)Bizde de mama papa hec zaman el vurmuyub mene xususiyle papa hec cehd etmiyubde mamada olub cehd oda nenemle babam qoymuyub ele erkosoyunde onlar orgedib bir emimden qorxurdum ustume berk qiwqiranda agliyirdim o derece))) hele babami demirem uwaqiydime mektebe getmirdi ne qeder lakim vardi sac aksesuralari pomada dux day neler alirdi bir sebebkarimda babamiydi ele)
Men mamadan qorxmurdum coxda vuran eli yoxdi. Amma atam dirnagimda lak goreydi, ya colka. Day demirem nolardi. Yeke qiz idim yene qoymurdu sacimi fasona salim. Indi uz gozumu ele gorseydi baxmazdi qiz
Black_Attack [Off] (30.05.2017 / 09:58) Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
asimka (30.05.2017/09:39)Zavuch? Zavuch nədi? Zamıc demək istəmisən direktorun müavini
7cibsinifde oxuyurdum ewitmiwdikki peyvend vurulacag her hese mektebde mecburidi saglamligimizcun. Mende her peyvendden sonra hallanirdim. Qizlarla birlewdik qacdiq mektebden. Ozde 2 mertebeden tullan
TATLI*~*BELA [Off] (30.05.2017 / 10:05) |
***OnLy_giRL*** (30.05.2017/10:57)Yo bizim yanimizda baba nene olmib. Nedeki papa olan yerde kimse mudaxile eliyemmezdu))) papa bi dene volya verib o da gezmeye vessalam. Hara isdeson aparsun, mekteb kollektivinden ayirmazdu. Yeni uwag kiminse yaninda boynu bukuk qalmasun. Amma bawqa cox weye qadagalar olib. İllahda bezey düzeye
Bizde de mama papa hec zaman el vurmuyub mene xususiyle papa hec cehd etmiyubde mamada olub cehd oda nenemle babam qoymuyub ele erkosoyunde onlar orgedib bir emimden qorxurdum ustume berk qiwqiranda
<< 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 62 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 3886 / 1354