close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Men ushaq iken | BaGiSLa_MeNi_ALLaH [Off] (11.10.2017 / 00:07)
|
coz sakit biri idim heyif mendende usaqliqimdanda gordum o heyatdanda !!!ele bilirdim adamlarda bidene uz olur | BaGiSLa_MeNi_ALLaH [Off] (11.10.2017 / 00:11)
|
o bidene uz terminatordadi yalniz BalacaPencerenin qabagina yastiq yorgan qoyub orda yatirdim))) Qonaq gedəndə yerimdə çönərdim, yata bilməzdim. hele qonag gedende seher durub tavana aboya baxib deyisen aa bura haradi hardayam men))
Hami yaşamiş olar?) Klas klas oynayardım tek idim mehlede qızlar var idi böyük idiler 10-11de oxuyan mende 3-4de oxuyurdum ağlayırdım niye heç kim yoxdu menle oyun oynamaga((( Həm həyətda, həm məktəbdə uşaqlarla qaynayıb qarışa bilmirdim. Musiqi təhsili almağa başladım. Yenə qapalı idim. Məndə tam əksidi, uşaq vaxtı çox istiqanlı ünsiyyətcil idim, indi tam əksi. | Leyla@Quliyeva [Off] (27.10.2017 / 09:31)
|
Kinli deyildim.burdan dalaşurdim doyulurdum agliyirdim agliya agliya yemeyimi yeyirdim.yaddan çixdi herşey.hecne olmamiş kimi danişmag oynamag gulmek.
İndise tam eksi.heyat nece deyişir adami.xetrime deyenle qelbim barişmir.uzr ustese bele.kin saxliyiram
Cemi mesajlar: 617
<< 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 62 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (3)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1020 / 476