💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 27 manat
!=!DEVIL MAY CRY!=! (30.03.2017/03:27)anlayişcun tşkler...
olan sheydi
__DeFeND__YouR__SeLF__ (30.03.2017/03:29)ozun tshk ...
anlayişcun tşkler...
YuNuS İsHaQ (29.03.2017/18:49)Incime. Allahim hakki seni kimnense eskik, kimise sennen artiq gormurem burda. Yeni ola biler yazim sert gelsun sene. Amma anamcani yadimda deyil senle unsiyyetim. Men bura geleli bir ay da olmadi nikim aciq olmagi. Vecni bagli olub. Forumdakilara gore acmiwam. Sozumuzu bitirib baglamiwam. Canimcun yadimda dor daniwmagimiz. Beledeki daniwmagda pis nese varki men boynumnan da atam? Daniwdiqlarim hamsi forumdadi desunner ki nese artiq eskikliuim olub. Ki men cekinem. Sadece ve sadece qeti yadimda dor. Ona gore heyqi de eseblewdim. Qaldi seni yazim incitdise, uzurlu say hele bilmek olmaz burda kim kimnen artiq kim kimnen eskikdi
anlamadim sene.nese pis soz dedim?daniwmiwiq yuz% unutmusan evvelki nikim yunus@ yeniki hemsohbet normal munasibet.qelet edib yazmiwam Allah xatirine uzaq olsun iyrenirem mubaiseden,men o dosd sozunu
Inci-cicek (30.03.2017/06:45)anladim ehyiyac yoxdur uzur istemeye.
Incime. Allahim hakki seni kimnense eskik, kimise sennen artiq gormurem burda. Yeni ola biler yazim sert gelsun sene. Amma anamcani yadimda deyil senle unsiyyetim. Men bura geleli bir ay da olmadi nik

.gif)