💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
_K_O_T_İ_K_ (02Menim suallarim gorursen sene ne qeder cox duwunduklerini yazmaga wans yaradir ?)))sora qedrimi bilmirsen)2017/01:56)
Hec biri oz fikri olmalidi insanin.Ele insan var 60 yawi var bawinda agli yoxdu varsada O duwunce 70 ci ilin duwuncesidi zamanla uygunlawa bilmir.Insanin oz agli olmalidi yoxdusa vse ged ol.Canim Az y

MoNaCo_FrAnCe (02Texmin hallari daha cox olur verdiyim suala aid 2,3 Cavab hazirlayiram beynimde ve gozduyurem Qarwidakinin cavabin.2017/01:59)
Menim suallarim gorursen sene ne qeder cox duwunduklerini yazmaga wans yaradir ?)))sora qedrimi bilmirsen)Canim.azdan istifade edirem facebook baglidiSual verdiyinde cvbini bildiklerini yoxsa texmin e

MoNaCo_FrAnCe (02Sennen sual cavab heleki mene Maraq verir geleceyi bilmirem.2017/01:59)
Menim suallarim gorursen sene ne qeder cox duwunduklerini yazmaga wans yaradir ?)))sora qedrimi bilmirsen)Canim.azdan istifade edirem facebook baglidiSual verdiyinde cvbini bildiklerini yoxsa texmin e
_K_O_T_İ_K_ (02Gelecek onsuzda gelir seyahet etmeden)men kecmiwime seyahet etmek isterdim uzun muddetli)2017/02:07)
Texmin hallari daha cox olur verdiyim suala aid 2,3 Cavab hazirlayiram beynimde ve gozduyurem Qarwidakinin cavabin.eyer aldiqim cavab beynimdeki cavabnan ust uste duwmurse onlari muqayise edirem Ve Ha

MoNaCo_FrAnCe (02Ureyim partdiyar qisqancliqimnan )2017/02:11)
Gelecek onsuzda gelir seyahet etmeden)men kecmiwime seyahet etmek isterdim uzun muddetli)Gor men seni beyni cehetden ne qeder feallawdirmiwam)dil duwunme nitq soyuwu atmaq))tewekkurde elemirsene eclaf

MoNaCo_FrAnCe (02Axirda edecem tewekkuru o biri pisliklerimide yiqiwdirim )2017/02:11)
Gelecek onsuzda gelir seyahet etmeden)men kecmiwime seyahet etmek isterdim uzun muddetli)Gor men seni beyni cehetden ne qeder feallawdirmiwam)dil duwunme nitq soyuwu atmaq))tewekkurde elemirsene eclaf
_K_O_T_İ_K_ (02....2017/02:33)
Axirda edecem tewekkuru o biri pisliklerimide yiqiwdirim )