canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Birini seç...
Eksperd  Eksperd [Off] (17.09.2015 / 02:32)
Aee man na bilim , axrinci dafa burdan qiz tutduqum, goriwdiyim yadma galmir))))

Formda gij gij warh yaziram ancaq

Gozliremki biri waxsime yazsinki erkeyiim hardasan nomrevi ver gorwek gedeh otele))
Yani tezbazar istirem)))
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (17.09.2015 / 02:37)
Demeli bir defe odnoklassnikde qizla taniw oldum mene deyirki pulun var dedimki ne qeder dediki 50 manat ( hardasa 1 saat sohbetden sora) dedimki pul neye lazim pula chi irsan dediki yox otele dedimki yerivi de ehmedlide movida plazanin yaninda qalir))) dediki gel gotur gedek..nese bununla goruwduk opuwduk nanay nanay))) dedimki niye bele etdin mene deyirki sen tulku kimi daniwirdin bilirdimki herreyib firrayib iynemi vuracaqsan ozum bele eledimki hem seni cerretmeyim hemdeki hormetdi olum)))) bele qizlardan daniw ee sen)))
Eksperd  Eksperd [Off] (17.09.2015 / 02:41)
SiSeRoN (17.09.2015/03:37)
Demeli bir defe odnoklassnikde qizla taniw oldum mene deyirki pulun var dedimki ne qeder dediki 50 manat ( hardasa 1 saat sohbetden sora) dedimki pul neye lazim pula chi irsan dediki yox otele dedimki
He bax ele, yoxsa evciy evziy oynamax kimi, 8,gun 8 gece yaziw sevgiye inanirsan? Hansi renglerden xowun gelir? Sevdiyin olub gec??

Adam isdir disun eee dur dur sihtirde burdan))
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (17.09.2015 / 02:46)
Eksperd, Ay blyaaa gic gulmek tutdu meni @aga)))) qadasin alaram ee ele qizin)) Bereket haqqi bir qiz var idi 31 awi var menimde 26 idi mene deyirki alassan meni..dedimki taniyim sora.dedimki kaprizniyem her yemeyi beyenmirem..bu dalbayibda ureyine salib deyirki her gun sene qewey yemeyler biwirecem koyneyivi utuleyecem kant qoyacam arxadan ozde qiz uwaqiyam))) qardawim deputat olacaq nese gic gic daniwir men baw qowmuram..sen ol axirda dedimki ne olar gel bi defe vurumda sene))) mene deyieki sen meni almamiw uje doymek isteyirsen))))) mendem bi dene hir chixdi neftcilerde X lady nin qabaginda
Eksperd  Eksperd [Off] (17.09.2015 / 02:48)
Deasan haqi sih gormemiwlardan imiwda)))))))))))
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (17.09.2015 / 02:49)
Yooo vurugu var idi ))) nomresin vermiwdiler mene mende bir defe patxod eledim el vermedi..3-4 aydan sora bekarchiliq idi yazdim nese uzun uzadi el verdi))) udari var detal deyiwilib eee))) amma ozu seliqeli surur))))et dukanin yariblar))
Eksperd  Eksperd [Off] (17.09.2015 / 02:53)
))) gecen xeyre farid, durum kecim yrma yatim
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (17.09.2015 / 02:53)
Opurrr)) xeyir apar
Black_Attack  Black_Attack [Off] (17.09.2015 / 09:12)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
movzudan sadixin.iyk gelir))))
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (18.09.2015 / 01:41)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Black ya siseron
Наверх  Cemi mesajlar: 10906

<< 1 ... 319 320 [321] 322 323 ... 1091 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (7)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4026 / 363