canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Birini seç...
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (22.11.2018 / 00:40)
Hecbiri

Esgerlik ya Xidmetden yayinmaq?firlatmaq yeni.
NeTRezviY  NeTRezviY [Off] (22.11.2018 / 00:42)
 nO llOres pOrqUe se terminO, sOnrie pOrqUe SuceDio...
Esgerlik

Ferd olaraq Or Obshakovu danishmaq ?
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (22.11.2018 / 00:56)
Cumlenin duzgun tehlil ede bilen insanda ele problem olmur.
Meselen ola biler cumlede hansisa Cindir insanlarin ceminden sohbet gede ozun o topluya aid eden insan ozun yandirmiw olur ola bilerde ki,Heqiqeten cem wekilde daniwila Meselen "Tanzaniyanin Ehalisinin Hamisi Gotdu"Bu cemdi.Sohbet gotderin toplusundan gedirse No Problem.

Internet Vs Kitab?
NeTRezviY  NeTRezviY [Off] (22.11.2018 / 01:01)
Senin sozunden bele cixirki Tanzaniyada bidene olsa ozunu taniyan oglan yoxdu ? Yoxsa mesafe uzaqdi ve ya yazi oxunmaz ve ya oxunsada anlamazlar ve yaxudda bir turlu onlara catmaz ne demek istediyin deye bu sozu yaza bilirsen rahatliqla ?)
Kitab

Okaber Or Uran ?
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (22.11.2018 / 01:07)
NeTRezviY (22.11.2018/01:01)
Senin sozunden bele cixirki Tanzaniyada bidene olsa ozunu taniyan oglan yoxdu ? Yoxsa mesafe uzaqdi ve ya yazi oxunmaz ve ya oxunsada anlamazlar ve yaxudda bir turlu onlara catmaz ne demek istediyin d
Men yazdiqimin ferdine varirame sadece senin ne etmek istediyin meqsedin mene catmir.neye nail olmaq istediyin catmir mene.
Daha boyuk naliyyetler meqsedi qoy qarwiva bele ucuz weylere baw qowma.
NeTRezviY  NeTRezviY [Off] (22.11.2018 / 01:12)
_K_O_T_İ_K_ (22.11.2018/01:07)
Men yazdiqimin ferdine varirame sadece senin ne etmek istediyin meqsedin mene catmir.neye nail olmaq istediyin catmir meneaha boyuk naliyyetler meqsedi qoy qarwiva bele ucuz weylere baw qowma.
Bes sualin qulaginnan tutub movzunu ucuzluga aparanda derk elemedinki sonu buralara gelib cixacaq ? Ya o ya bu deye cavab verib kecmek lazim idi ustunden. Sen leksika oxudun mende senin leksikonuva uygun sene yazi yazdim. Bele Şeherimizin bir tek bazari ucuzluqdu başqa hecne. Ucuzluqa meyilli deyilik. Indi ise buyur movzunu qaldigi yerden davam etdir. Mende ahengi pozmuyum
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (22.11.2018 / 01:15)
NeTRezviY (22.11.2018/01:12)
Bes sualin qulaginnan tutub movzunu ucuzluga aparanda derk elemedinki sonu buralara gelib cixacaq ? Ya o ya bu deye cavab verib kecmek lazim idi ustunden. Sen leksika oxudun mende senin leksikonuva uy
Senin sualivi men yaxwi deyerlendirdimde oncun etrafli cavab yazdim duwunduyum kimi.Cox oldusa gelen defe qisaldaram.
NeTRezviY  NeTRezviY [Off] (22.11.2018 / 01:24)
_K_O_T_İ_K_ (22.11.2018/01:15)
Senin sualivi men yaxwi deyerlendirdimde oncun etrafli cavab yazdim duwunduyum kimi.Cox oldusa gelen defe qisaldaram.
Sen hal hazirki movzunu qisalda bilmirsen qaldiki gelen defelerde olanlari. Men sadece adi secim verdim sene. Ya o ya bu yada hecbiri deyib kecmeli idin ) izahat istemedim senden. Ve yaxudda sene sozum olsa movzuda fikir yazmagivi gozluyub nese soz atmaram. Mektub var mektubun ardinda real heyat var. Əmin olki nese sozum olsa o cur reftar ederem.
Yazdigim sual sende eks seda yaradirsa mektuba kec aciqlamasin verim ki prosto tak yazilan soz idi. Yoxsa ki ucuzluq falan filan kimi cumleler qurma tanimadigin insana qarshi. Ustelik o suala diger istifadecilerden kimse cavab yaza bilerdi şert deyildi ki sen yazasan ve men sene soz atmiş olum.
asimka  asimka [Off] (22.11.2018 / 01:28)
 O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin....
Tamam & davam?
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (22.11.2018 / 01:30)
NeTRezviY (22.11.2018/01:24)
Sen hal hazirki movzunu qisalda bilmirsen qaldiki gelen defelerde olanlari. Men sadece adi secim verdim sene. Ya o ya bu yada hecbiri deyib kecmeli idin ) izahat istemedim senden. Ve yaxudda sene sozu
Canin sag olsun kef ele.
Bawimizi qatiriqda.
Наверх  Cemi mesajlar: 10906

<< 1 ... 914 915 [916] 917 918 ... 1091 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (7)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4130 / 1328