canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Gelin yalandan daniwaq!
!!!*AIDS*!!!  !!!*AIDS*!!! [Off] (01.10.2010 / 01:32)
 BeZi QiZLaR OzuNuZu RaQaTkA KiMi DaRtMaYiN !.))
S_a_m_x_a_l dunen axwam Cenifer Lopez mene vzv atdi abratni yiqdadim gozletdim ki menim ucun darixsin sonra yiqim.Yiqdim dedi gel mene klip cek dedim az men Ibrahim Borcalini qoya qoya sene klip cekerem hec?!
X_mutant_X  X_mutant_X [Off] (01.10.2010 / 01:33)
Dunen prezidentle Eliyevle goruwum vardi, randevu vermisdim....Alinmadi cixib getdi inciyib menden gelek zeng eliyim konlunu alim bele olmazee...
S_a_m_x_a_l  S_a_m_x_a_l [Off] (01.10.2010 / 01:36)
 hhhh
!!!*AIDS*!!!, Qaqa 2 gun bundan evvel metronun cixiwinda 10 nefer meni gozleyirdim mende bunlari gorub tez zadni metroya qayitdim (AZERSELL qardawim demiwdi bunu )
__SuMeRKi__  __SuMeRKi__ [Off] (01.10.2010 / 01:36)
 WaP.CaNiM.aZ CaNiM BeLe oLMaZ;)
sabah Obamaynan gorushum ayaq tutacaq Istiyiruk onu ve ailesini salaq xlora agarsnlar
!!!*AIDS*!!!  !!!*AIDS*!!! [Off] (01.10.2010 / 01:37)
Hundurboy_Bryunet, Ataw o gun ferrari mawinimla weherde risovkaliq edirdim qayi saxladiuz meni 3 manat cerme eledi kemer taxmadiqim ucun hele de mawin iwtirafnoydadi gozleyirem nenem pensiye alsin aparim 3 manati verim mawini alim
S_a_m_x_a_l  S_a_m_x_a_l [Off] (01.10.2010 / 01:38)
 hhhh
X_mutant_X, 3 gun bundan evvel mayk taysonla goruwdum dedim ki a qaga sen gujdu boxscusaaan? Dediki ade men senin yanunda wam tutanamee
S_a_m_x_a_l  S_a_m_x_a_l [Off] (01.10.2010 / 01:41)
 hhhh
__SuMeRKi__, Ade dunen anjelina joli meni opmek istedi dedim agez dodaglarun cox yekeduyee qorxuram
__SuMeRKi__  __SuMeRKi__ [Off] (01.10.2010 / 01:42)
 WaP.CaNiM.aZ CaNiM BeLe oLMaZ;)
DEMELI TELEVIZORA UZANIB DIVANA BAXIRAM BIRDEN SESIME QULAG GELDI ACDIM QAPINI DUWDUM PENCEREDEN AWAGIDA ERIY OGRU YIGIRDI, TUFENGI MINDIM ATI ALDIM CIYNIME DUWDU ARXAMA
deyiş. S_a_m_x_a_l (01.10 /01:43) [1]
S_a_m_x_a_l  S_a_m_x_a_l [Off] (01.10.2010 / 01:42)
 hhhh
!!!*AIDS*!!!, Ade yeke oglansan ferari almisan qardawina xeber elemirsen
!!!*AIDS*!!!  !!!*AIDS*!!! [Off] (01.10.2010 / 01:43)
Kecen defe putin meni kremile wam yemeyine devet etdi getdim.Yemek yeyirdik ki birden dediler Medvedev gelir tez stolun altina girdim ki ayi meni parcalamasin day dime Medvedev rusiyanin prezdenti imiw
Наверх  Cemi mesajlar: 490

<< 1 [2] 3 4 ... 49 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4229 / 1525