canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Gelin yalandan daniwaq!
S_a_m_x_a_l  S_a_m_x_a_l [Off] (01.10.2010 / 10:03)
 hhhh
Kecen defe rihannayla goruwdum dedim ki: Agez cameron boy nedi?! Sabahdan onu AZERBAIJAN BOY kimi oxu! Yoxsa balaca burnunu dartaram
Nick_O  Nick_O [Off] (01.10.2010 / 11:44)
Dunen heyetde sallana sallana gedirdim.birde gordum ki arnold gelir. Dedim ala gel gorum bura. Ne ozunu bele aparirsan. Filmlerinde kiwi xarakteri yaratmagiva baxma. Qubernator oldugun statda qondarma ermeni soyqirimi qebul eletdirmisen. Dedi ki qorxdum birden bu kahpe ermeniler kaliforniyaninda onlarin oldugun deyerler.
Nick_O  Nick_O [Off] (01.10.2010 / 11:53)
Bayaq oturmusdum divanda dusunurdum ki ne edim. Birden 12 00 uma zeng geldi. Acdim ki Limadi. Meni eyfelde gozleyir. Tez sexsi teyyaremi xoddadim. Duz parise. Yolda gordum ki sarkozide oz teyyaresile arxamca gelir.avqom elemek isteyirdi. Yol vermedim. Axrana larina tapsirdi ki, meni tapdalasinlar,
Hundurboy_Bryunet  Hundurboy_Bryunet [Off] (01.10.2010 / 12:32)
 Даже на самом высоком троне сидит ЗАДНИЦА!
dunen Reqsane zooparka gelmishdi..
dediler ale tutun bu timsahi chixib kletkadan..
oO_Oo  oO_Oo [Off] (01.10.2010 / 13:40)
Bu Gun seher gordum penceremize birdene cerce qonub bogazinda qalstuk eyninde kostyum kimnense telefonnan danishir
!!!*AIDS*!!!  !!!*AIDS*!!! [Off] (01.10.2010 / 13:43)
 BeZi QiZLaR OzuNuZu RaQaTkA KiMi DaRtMaYiN !.))
Kecen defe gordum bir qiz porwe mawinimin qabaqin kesib pul isteyir dedim agiz pulum olsaydi porwe yox jiquli 07 surerdimde
S_a_m_x_a_l  S_a_m_x_a_l [Off] (01.10.2010 / 13:43)
 hhhh
Bu gun gizli nomreden mene zeng geldi... Ozum olum teli goturdum birde gordum ag evin numayendesi mende tez cavab verdim ala mene aciq nomreden zeng ele ucdun
S_a_m_x_a_l  S_a_m_x_a_l [Off] (01.10.2010 / 13:44)
 hhhh
!!!*AIDS*!!!, Ade menim 10 manatliq kntrim hani?
oO_Oo  oO_Oo [Off] (01.10.2010 / 13:45)
Dunen dostumnan nerd oynuyurdum wew elinde 7 dene dashim qalmishdi bununda du elinde birdene zeri atdi dushdu birin agi cixa bilmedi , Men zeri atanda ildirim caxdi goy guruldadi ildirim zere deydi dushu yeddiqosha uddum
!!!*AIDS*!!!  !!!*AIDS*!!! [Off] (01.10.2010 / 13:47)
 BeZi QiZLaR OzuNuZu RaQaTkA KiMi DaRtMaYiN !.))
3 gun bundan qabaq bara getmiwdim gordum Royada ordadir.Yaxinlawdim ki nomresin alim dedi men senin kimilerini goyde axtarirdim barda tapdim
Наверх  Cemi mesajlar: 490

<< 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 49 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4220 / 1197