close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Gelin yalandan daniwaq! S_a_m_x_a_l, Ataw darixma tapwirmiwam alib getirecekler.Oldurmusenee | oO_Oo [Off] (01.10.2010 / 13:51)
|
ele soz vaxtina ceker kecen ilin oktyabr ayi idi bulvardaydim bekarciliq idi Tullandim denize uze uze getdim nabrani firlandim qayidanda gordum 4 dene akula birdenede vobla dushub dalimca . Gele gele hamisin tek tek tutub bashin basib suda bogmusham!!!*AIDS*!!!, Ade men o kontura guvenib 650 kntr verib mg aldim... Ozum olum o kontur gelmese men iflasa ugrayacam Opurem INWALLAH axwam gelecem doyunca goplayariq men exit ALLAHA EMANET OL... S_a_m_x_a_l, Ok allah amaninda yaxwi yol. | Senin_orxan [Off] (01.10.2010 / 15:38)
|
1942ci il idi...muharibenin agir vaxtlariydi...pulemyot elimde gediremeee Polwaya teref))tank gedir men gedirem,tank gedir men gedirem,tanki vurdular,amma men hele de gedirem))birde gordum ki,Gitleri vurublar,odun alovun icinde mene yalvarir ki,Orxan give me your hands))))dedim ki,qardawoglu,olmemiwem ki?atdim ozumu odun alovun icinde,cixartdim onu | Sweet-Dream [Off] (01.10.2010 / 16:03)
|
Allah guldursun sizi en chox Samxalin goplarina guldumKecen ay afrikaya seyahete getmiwdim yolum mewiye duwdu gordum Barak Obama qohumlari wimpanze ve qorillayla banan yeyirler | Aylin* [Off] (01.10.2010 / 16:10)
|
cox gulmelidir yazdiqlariniz. (mence bu soze gore men qalib olcam))))))))))))))))Aylin*, Sende oz meharetini goster belke doqurdan qalib geldin | Aylin* [Off] (01.10.2010 / 16:14)
|
yazdiqim besdeyil?))) Cemi mesajlar: 490
<< 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 49 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4211 / 1340