Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
~Aykam~ (30Kişilərinə aiddi o dediyin qadınlarına yox) oxatan bürcündə olan qadınlar çox çılğın və çox danışan gülən olurlar)2016/01:19)
Eksine olur oxatanlar elede danişan olmur)))
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
appreciate (30He duzdu kişileri))))2016/01:23)
Kişilərinə aiddi o dediyin qadınlarına yox) oxatan bürcündə olan qadınlar çox çılğın və çox danışan gülən olurlar)
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
appreciate (30burcler haqqinda bilirsen yoxsa oxatan tanişin olub?)))2016/01:23)
Kişilərinə aiddi o dediyin qadınlarına yox) oxatan bürcündə olan qadınlar çox çılğın və çox danışan gülən olurlar)
~Aykam~ (30Sevdiyim bürclər haqqında maraqlanıram yani marağımda olan bürclər haqda))2016/01:25)
burcler haqqinda bilirsen yoxsa oxatan tanişin olub?)))
appreciate (30He elebildim hamisini bilirsen)))2016/01:26)
Sevdiyim bürclər haqqında maraqlanıram yani marağımda olan bürclər haqda))
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
~Aykam~ (30Ayka menkin bilsen turkun meseli?)))))))))2016/01:30)
He elebildim hamisini bilirsen)))
KoNCeNo (302016/01:35)
Ayka menkin bilsen turkun meseli?)))))))))
Vah dede az besdi ne qeder guldum nedi seninki?)))) ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
~Aykam~ (30Menimki oglandi2016/01:36)
Vah dede az besdi ne qeder guldum nedi seninki?))))
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
KoNCeNo (30oglan agacinan yixilma seni)))))2016/01:38)
Bagisdiyun oglaqdi adam ne qeder oglan haqda dusuner aaa
<< 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 26 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1093 / 1588

2016/01:19)
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...