close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Foruma ilk gəlişim...[B]Soyuğ bir qış gecəsiydi , forumun işığları yanmırdı . Biri girişdə şam tutup dianmışdı , Mənə hələdə o şamtutanın kimliyi o günnən bəri maraqlıdı [/b] Xususi devetname ile gelmishem **-=DiPloMaT_BoY=-** (16.02.2011/14:19)
Mene forumculari foruma geldikleri ilk gün cox maraqlidi? Xatirlayirsinizmi ilk hansi movzuya ne yazmishdiniz? Foruma geldiyiniz zaman sizin diqqetinizi ilk olaraq çeken hansi userin yazilari olmushdu
Ilk movzu yadimda deyil.diqqetmi ceken Kotikin serhleri olmuwdu | ________X [Off] (16.09.2019 / 01:24)
|
Yavaş yavaş )fikirleshdim yadima sala bilmedim deqiqliyi ile. ama o vaxt burda userlerin toyu olurdu ad gunu olurdu. hansisa bir movzuya cagirmishdilar. geldim ureyim sixildi. bir.muddet gelmedim. sonradan yavash yavash foruma dadandim. 31 mine yaxin serhim var tek bu nickde. Başqa nikin de var?.gif)
Bad~Romance (16.09.2019/08:30)
Başqa nikin de var?.gif)
axotnik ilk nikimdi. parolu yaddan cixanda bashqa nike kecmishem.
bir arada Kenanın nikinde idim. esgerliyde olanda tot samiy krasavcik .!=!DEVIL MAY CRY!=! (16.09.2019/08:35)
axotnik ilk nikimdi. parolu yaddan cixanda bashqa nike kecmishem. bir arada Kenanın nikinde idim. esgerliyde olanda tot samiy krasavcik .
Tot samiy krasavcik qiz nikide var deyesen .DİN@R@***@@@ (16.09.2019/16:09)
Tot samiy krasavcik qiz nikide var deyesen .
kaprizka idi mingecevirli
Cemi mesajlar: 306
<< 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 31 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1107 / 332