Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
......M.O.N.A.C.O...F.R.A.N.C.E...... |
Alt_F4 (13.05.2017/03:10)Qaqaw sohbet indi gorduklerinen ibaret deyildiki.bu sohbet kecmiwin sohbetidi.men ona subutda etmiwem axi herweyi.bunun ustune durub mene wer atirki tanis olmaq istiyirdi iqnor eledim.men yaziq neinki onaye hec bir infoya girib adi salam bele yazmamiwame bura girenen..kimi tanimiwam ya kartda ya dominoda.eseblerimi cilovluya bilmedim.cunki o tehqirle muraciet edirdi hamida gorurdu deye men bunu icimde boganmazdim..nolsunki bir kelme soyuw yazmamiwdim geldim yeniden girende gordum nikimi ban edibler..bu derece haqsizliqdiii bu derece!
Duzdu wexsen men o qederde sebrli biri deyilem.ancaq heyati boyu Bax hec vaxt Hec bir qizi Hecneden alcaldmamiwam Sebebsiz yere yeni.Saytda 50 dene Ayten adinda qiz var tek forumnan 3 un gostererem me
MoNaCo_FrAnCe (13.05.2017/03:14)Insanin elemediyi weyi boynuna qoymaqa caliwanda Ele olur.
Qaqaw sohbet indi gorduklerinen ibaret deyildiki.bu sohbet kecmiwin sohbetidi.men ona subutda etmiwem axi herweyi.bunun ustune durub mene wer atirki tanis olmaq istiyirdi iqnor eledim.men yaziq neinki
Eslinde onun adi reaksiya verseydi ona demeli sen hakli olardin sozuvun onun esebine o derecede toxunmaqinnan men bele bawa duwdum ki,anlawilmamazliqdi orda sohbet sen oz beynindekine inanirsan oda onu ozune wer kimi qebul edir bu qeder sade.
Sene vacib deyilse eyer onla dava dalaw beynindeki o Informasiyani sil getsin kohneden qalani.
......M.O.N.A.C.O...F.R.A.N.C.E...... |
MoNaCo_FrAnCe (13.05.2017/03:24)Cox sag ol.
Senin xetrine onu cox istediyine gore ederem bunu..ama ona hormetim olmuycaq esla..
Bir birinize olmuyan nelerise demiyin hormetiniz olmasada olar.
Canavar kimi ölmək çaqqal kimi yaşamaqdan daha şərəflidir |
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 443

......M.O.N.A.C.O...F.R.A.N.C.E......