close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
ANA. Bəzən gözlər elə kəlmələr deyir ki, dil onları tələffüz belə edə bilmir. Bəzən birini çox sevirsən, bəzən isə itirirsən. Təəssüflər olsun ki, sənin üçün dəyərli olan biri sonradan sənə ən böyük zərbəni endirir. Yenə də həmin şəxs sənin üçün özündən belə dəyərli olaraq qalır. Siz heç sevdiyiniz şəxsi sonsuzadək itirməyin nə demək olduğunu bilirsinizmi? Mən bilirəm. Bu elə bir acıdır ki, onu ifadə etmək mümkün deyil. Ona deyə bilmədiyim, ürəyimdə yığılıb qalan sözlərim çoxdur. Onun mənim üçün dəyərli olduğunu deyə bilmədim.Təəssüflər olsun ki, həmin acını yenidən yaşayıram. Ən çox sevdiyim insandan sonra indi də dünyalar qədər istədiyim mənim üçün canımdan belə əziz olan Anam... Ana sözünün mənasını bilirsinizmi? Gözümün qabağında Anam hər gün şam kimi əriyir, bunun bir övlad üçün nə demək olduğunu bilirsiniz? Bir gün Anamın olmayacağını ağlıma belə gətirə bilmirəm. Məncə, bu hər bir övlad üçün ən böyük zərbədir. Valideyin sevgisi hər kəsə - böyüyə də, kiçiyə də lazımdır. Allah bizləri v...
Ardını oxu >> | TATLI*~*BELA [Off] (29.04.2017 / 13:47)
|
Anamin gunun birinde olmayacagin tesevvur bele etmek isdemirem.BuNu dUwUnMeK beLe ezaBdi. Mamasiz omrumu tessevur etmirem cox seviyom onu birdenemi Allah butun analarin canini sag elesin ustumuzden eksik olmasinlar inwAllah | Qisq@nc [Off] (30.04.2017 / 00:12)
|
Mence bu mövzu cetindir .Cunki analarini itirenler var. Ana qayqisindan uzaq olanlar var, körpeler evinde boyuyen uwaqlar var .Ana kelmesine bele hesret qalanlar var. Allah qalanlara can saqliqi , ölenlere rehmet elesin.deyiş. Qisq@nc (30.04 /00:12) [1] | minana [Off] (30.04.2017 / 00:17)
|
Allah heç bir uşağı ata- anasız qoymasınALLAH buTuN duaLAriniZi qeBuL etSin inWeALLAH. | Alt_F4 [Off] (30.04.2017 / 01:05)
|
Amin. | TATLI*~*BELA [Off] (04.05.2017 / 18:46)
|
Basina donum anamin(( | Qisq@nc [Off] (04.05.2017 / 23:17)
|
minana (30.04.2017/01:17)
Allah heç bir uşağı ata- anasız qoymasın
Amin Cemi mesajlar: 21
[1] 2 3 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3523 / 1372