Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
♥♥Mənim♥Sevdiyim♥Rəng♥Sənin♥Gözlərində♥QaLDi...♥♥ |
Taniw olmaq istemeyende bawlayirlar artiq eskik daniwmaga, men her zaman deyirem ki, esil centlmen odur ki, her situasiyada bu sozu dogrultsun. Biri mene o gun mesaj yazir ki, weklime bax beyensen taniw olaq. Dedim men hec kimin anketine girmirem, mene hec kes maraqli deyil. Deyir he , idealsan daa, amma heyif ki, "cat qizisan". O qeder eseblewdim ki, amma hec cur ozume sigiwdirib deye bilmedim ki, senin oz etrafindakilardan xeberin var? Men sevmirem, baci kelmesin dilime getirim. Bu cox boyuk ittihamdi. Insan sozu deyendi her zaman duwunmelidi ki, qarwiliginda ne ewide biler. Bu swbebden cavab vermemeyi ustun tutduram. Amma movzunuz o qeder yerine duwdu ki, ureyimi bowaltdim. Oglanlardan bir xahiwim var, adamini tani, sonra teklifini et !! Bir daha TEWEKKURLER !!
Pessimist89 (04.04.2012/12:27)altinan imzami goydum)
Chat ne atadi ne ana,onchun da ne qizi var ne oglu,menasiz uydurmadi !!!
KAGIZ HERWEYI ALMAGA QADIRDIR. Bu puldur |
Pessimist89 (04.04.2012/12:27)
Chat ne atadi ne ana,onchun da ne qizi var ne oglu,menasiz uydurmadi !!!
herzamanki kimi mukemmel:) Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
movzunu acan oqlanin hemdn erefede yazhi 16 20 arasi olub.
here oz qapisinnan iceri cavandehdi onun bunun bacisin fikirleshsence ele her oqlan evindekinnen xeberi olsa bu sobetlerde yaran
az.
diceysuzki bes qardashi olmiyan. men burda haminin anasi bayisi var deyen oqlanlara direm sozimi.
hem ne bilimey 2015 ci illdi
Onlayn Tanışlıq: 1020 / 659

♥♥Mənim♥Sevdiyim♥Rəng♥Sənin♥Gözlərində♥QaLDi...♥♥