canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Chat qizlari........!?
HaYaT_Bu_IwTe  HaYaT_Bu_IwTe [Off] (22.03.2012 / 15:31)
 ♥♥Mənim♥Sevdiyim♥Rəng♥Sənin♥Gözlərində♥QaLDi...♥♥
Salam. Mence chat qizlari demeyek cunki, qizlarin yaxwisida var piside neceki, oglanlarin yaxwisi pisi var. Qaldiki, qizlarin chat qizi adlandirmaqa o,duzgun fikir deyil. Beledeki, qizlar virtual alemde olmasa oglanlar virtual aleme girmez. Bu menim fikrimdir xaiw edirem hec kim muzakire etmesin ve incimesin fikirlerimize hormetle yanawaq.!
yuzarssif  yuzarssif [Off] (22.03.2012 / 15:33)
men onu diye bilerm ki BASA BELA taniyan userler o licni peyserdi ...ne disez onda var axsham saat 12 den soram neftcilerde koprtpunun altinda olur
Lady_LiLiYa  Lady_LiLiYa [Off] (02.04.2012 / 17:01)
her halda herkes daniwiqinan bilinir kimdi..hormet qazanmaq herkesin oz elindedi.
XANNA  XANNA [Off] (04.04.2012 / 12:01)
WRESTLINGboy, SIZE derin, derin tewekkurlerimi bildirirem !! Men inaniram ki, sizin yazmiw oldugunuz bu fikirler bir cox ozune hermet eden xanimlarin ureyincedi, elece de menim. Movzuya gore xususi tewekkurler !
Taniw olmaq istemeyende bawlayirlar artiq eskik daniwmaga, men her zaman deyirem ki, esil centlmen odur ki, her situasiyada bu sozu dogrultsun. Biri mene o gun mesaj yazir ki, weklime bax beyensen taniw olaq. Dedim men hec kimin anketine girmirem, mene hec kes maraqli deyil. Deyir he , idealsan daa, amma heyif ki, "cat qizisan". O qeder eseblewdim ki, amma hec cur ozume sigiwdirib deye bilmedim ki, senin oz etrafindakilardan xeberin var? Men sevmirem, baci kelmesin dilime getirim. Bu cox boyuk ittihamdi. Insan sozu deyendi her zaman duwunmelidi ki, qarwiliginda ne ewide biler. Bu swbebden cavab vermemeyi ustun tutduram. Amma movzunuz o qeder yerine duwdu ki, ureyimi bowaltdim. Oglanlardan bir xahiwim var, adamini tani, sonra teklifini et !! Bir daha TEWEKKURLER !!
Pessimist89  Pessimist89 [Off] (04.04.2012 / 12:27)
Chat ne atadi ne ana,onchun da ne qizi var ne oglu,menasiz uydurmadi !!!
Xxuliganka  Xxuliganka [Off] (04.04.2012 / 12:30)
Pessimist89 (04.04.2012/12:27)
altinan imzami goydum)
ManGA_  ManGA_ [Off] (04.04.2012 / 12:41)
 KAGIZ HERWEYI ALMAGA QADIRDIR. Bu puldur
chat qizi deyendeki chata giren qiz chat qizidida ama baxir ne meqsedle
**__LoVeLy_AnGeL__**  **__LoVeLy_AnGeL__** [Off] (04.04.2012 / 14:50)
Pessimist89 (04.04.2012/12:27)
herzamanki kimi mukemmel:)
**FoRbiddeN_AnGeL**  **FoRbiddeN_AnGeL** [Off] (20.08.2015 / 16:13)
Maraqli :)
Black_Attack  Black_Attack [Off] (20.08.2015 / 18:04)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
eslinde qizlara qol qanad veren mehz bu fikirlerdi.cox gumanki bu

movzunu acan oqlanin hemdn erefede yazhi 16 20 arasi olub.
here oz qapisinnan iceri cavandehdi onun bunun bacisin fikirleshsence ele her oqlan evindekinnen xeberi olsa bu sobetlerde yaran
az.

diceysuzki bes qardashi olmiyan. men burda haminin anasi bayisi var deyen oqlanlara direm sozimi.

hem ne bilimey 2015 ci illdi
Наверх  Cemi mesajlar: 97

<< 1 ... 6 7 [8] 9 10 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1022 / 804