💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

_charli (10.04.2016/21:04)....men de format eledim, indi wekil berbad cekir, fokuslu. Amma evvel super idi. Dediler formata göredi
Tel format olunmalidi wekil mahni silinecek hamisi.

[Conkisde_Paradice] (10.04.2016/21:06)Heygi??bilirsen mene z gelmir derler format olunmalidi
....men de format eledim, indi wekil berbad cekir, fokuslu. Amma evvel super idi. Dediler formata göredi
_charli (10.04.2016/21:08)....caliw menyudan duzeltdir, format elesen gerek satasan teli, funksiyalar zeifleyecek xowun gelmeyecek.
Heygi??bilirsen mene z gelmir derler format olunmalidi

[Conkisde_Paradice] (10.04.2016/21:11)Bawim cixmir axi.ne gede qurdaladim olmadi.bilenden soruwdum dedi gerey format oluna
....caliw menyudan duzeltdir, format elesen gerek satasan teli, funksiyalar zeifleyecek xowun gelmeyecek.
_charli (10.04.2016/21:12)...belke de perevod olub tel. Onu menyudan duzeltmrk olur. Butun hallarda, z gelmediyine göre teli format etmeye ehtiyac yoxdu. Bilen birine goster. Format eleme.
Bawim cixmir axi.ne gede qurdaladim olmadi.bilenden soruwdum dedi gerey format oluna

[Conkisde_Paradice] (10.04.2016/21:15)
...belke de perevod olub tel. Onu menyudan duzeltmrk olur. Butun hallarda, z gelmediyine göre teli format etmeye ehtiyac yoxdu. Bilen birine goster. Format eleme.