Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
Heyat01 (01.01.2019/10:17)serxan aparsaydi o mini iki yere catdiyardime)))
))))
__DeFeND__YouR__SeLF__ (01.01.2019/10:20)Serxan...etimi tokurdu konkret.....arvadagiz seydi.....pfff guya ki bu finalda qala bilmezmis....ay yalansa sene men ne deyim...Ranarin o hereketinden xosum geldi.
serxan aparsaydi o mini iki yere catdiyardime)))
Heyat01 (01.01.2019/10:23)men Mensurdan sonra baxmirdim esebleşdim... Ama instadan kim cixir kim qalir izleyirdim
Serxan...etimi tokurdu konkret.....arvadagiz seydi.....pfff guya ki bu finalda qala bilmezmis....ay yalansa sene men ne deyim...Ranarin o hereketinden xosum geldi.
__DeFeND__YouR__SeLF__ (01.01.2019/10:32)Vecni qirirlar bir bitletini...sonrada uzsuzler kimi bir birinin uzune gulub...o uz bu uz yalayirlar bir birlerini
men Mensurdan sonra baxmirdim esebleşdim... Ama instadan kim cixir kim qalir izleyirdim

Elave edilmiş fayıl: (50.52 kb.)
Yüklenib: 598 defe.
Qara yazı mənəm hər birinizdən narazı özündən razı mənəm ... |
topikdeki fayllar (150)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1026 / 837

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...