canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Forumculara Dua
PisBebis  PisBebis [Off] (21.02.2011 / 01:53)
Nevaxtsa forumnan kimincunse dua etmisinizmi?
(=S_a_M_X_a_L=)  (=S_a_M_X_a_L=) [Off] (21.02.2011 / 01:59)
 hhhh
PisBebis (21.02.2011/00:53)
Nevaxtsa forumnan kimincunse dua etmisinizmi?
Beli etmisem amma demeyecem kime ve neye gore
X_mutant_X  X_mutant_X [Off] (21.02.2011 / 01:59)
Bismillah!

he olub beddua etdiyim 3 nefer olub, 2si qiz, 1i oglan.
Xowdua ise butun mene hormet gosteren her kese edirem.
(=S_a_M_X_a_L=)  (=S_a_M_X_a_L=) [Off] (21.02.2011 / 02:04)
 hhhh
beddua ise hec kime etmemisem cunki Oz qanimdan, Canimdan olan AZERI ovladlarina pis seyler olmasini istememisem!
Eger kimse isteyibse AR OLSUN ONA!
PisBebis  PisBebis [Off] (21.02.2011 / 02:09)
Mən dua etmisem bugun mescidde Samire.Birde Hauq nikineki Allah sevdiyini ona baqislasin....!
PisBebis  PisBebis [Off] (21.02.2011 / 02:10)
X_mutant_X (21.02.2011/00:59)
Bismillah! he olub beddua etdiyim 3 nefer olub, 2si qiz, 1i oglan.Xowdua ise butun mene hormet gosteren her kese edirem.
Sene yarasdirmadim bed duani..
Nick_O  Nick_O [Off] (21.02.2011 / 02:49)
yox etməmişəm. Ama müsəlman şəxs öz müsəlman qardaşına bəddua etməməlidir
X_mutant_X  X_mutant_X [Off] (21.02.2011 / 02:57)
PisBebis (21.02.2011/01:10)
Sene yarasdirmadim bed duani..
yox yox niyeki yarawdir yarawdir, Menim penahim Allahdir, Prezident deyil, Polis deyilki, kimse meni sozle incidende kimse mene sher atanda, kimse menim adima leke getirende gedim shikayet eliyim, Menim dualarimda isteklerimde uca ALLAHADIR...Xosh dua edilmelidise yeri gelende bedduada edilmelidir...Ancaq hec kime meslehet gormuremki, iwi o yere chatdirmasin ki, kimse ona bedduada elesin ok?
X_mutant_X  X_mutant_X [Off] (21.02.2011 / 03:03)
Menim shikayetim kimseye deyil, menim yaradanimadir...Sevincimi Allaha shukur etmekle boluwuremse, Kederimide uca Allahimla bolushurem...Kimse menim qabagimda en esasda ALLAHIN qarsinda Yekebawliq edib atdanib dushurse...sanki gerkulesdi...ve ozunu bomba kimi gosterirse elimi acib rebbimden isteyecek duam var....Bu sozu her yerde defelerle qeyd elemishem...qeyd edecemde...ALLAHIN HOKMU ILE HOKM ETMEYENE LENET OLSUN, O shexse lenet olsunki, sevdiceyi qiza gore HAQQI danar...O shexse lenet olsunki, Edaletli olmaq yerine dostiklerinin hormetini ustun biler...Demeli Allahin hokmu ile getmemiwdir...El Maide suresi 44 ayetin son cumlesi: Allahin hokmu ile hokm etmeyen KAFIRDIR...kafirede lenetde dushur olumde...Oldurmeyi bacarmiram, cunki men oldurun emrini AGAMDAN almamiwam...Elimi acib Allahdan yalvarmagi ise bacariram...Bedduada elemirem sadece olaraq Allaha tapwiriram...ve bunda SONA QEDERDE HAQQLIYAM...Hec kimde umumiyyetle oz sehvleri olub olmadigindan melumati olmayanlarda gelibde men...
Ardını oxu >>
*__*MoNaMoR*__*  *__*MoNaMoR*__* [Off] (21.02.2011 / 03:04)
0lub.
Наверх  Cemi mesajlar: 97

[1] 2 3 ... 10 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3167 / 1365