close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
VetenperverlikQedim yunanistandan olmus 1hadise: 1qadinin 5oglu olur. muharibe dusduyunden ogullarinin 5ide orduya qosularaq muharibeye gedirler. uzun iller kecdikden sonra muharibe qurtarir ve qadin qulunu cagirib muharibeni xeber alir, qulsa deyir: ogullarinizin 5ide muharibede ölub. qadin esebleserek meger men senden ogullarimi sorusdum?! qul tez sehvini basa dusub deyir:biz qalib geldik! qadin böyuk sevincle tez mebede qacaraq tanrisina sukur etmeye baslayir. onun ucun qalibiyyet herseyden ustunuydu. bes bugun bizde nece, vetenimizi layiqince seve bilirik? ??? WRESTLINGboy, Men oz adimdan danisacam
men VETENIMI SEVIREM onun ugrundada seve seve canimdan kecerem!
Basqalari vecimede deyil
MENIM BIR MEQSEDIM VAR! ermeninin zibil qanini yere tokmek!
INWALLAH arzum cin olar! AMIN! | Nick_O [Off] (21.02.2011 / 02:20)
|
Qarabağda görüşərik
| *_BOYKA_* [Off] (08.03.2011 / 23:46)
|
muharibe olsa gedecem, dagidacam, öldurecem deyenlerin coxsu muharibe vaxti gizlenmeye dewik axttaracaq,, ona gorede bunu dilde yox emelde gostermek lazimdi.. Zaman gosterecek.. | Fight_Club [Off] (20.03.2011 / 01:10)
|
*_BOYKA_* (08.03.2011/22:46)
muharibe olsa gedecem, dagidacam, öldurecem deyenlerin coxsu muharibe vaxti gizlenmeye dewik axttaracaq,, ona gorede bunu dilde yox emelde gostermek lazimdi.. Zaman gosterecek..
tam razi | *__*MoNaMoR*__* [Off] (20.03.2011 / 01:30)
|
hmm | Hektor [Off] (20.03.2011 / 03:40)
|
*_BOYKA_* (08.03.2011/22:46)
muharibe olsa gedecem, dagidacam, öldurecem deyenlerin coxsu muharibe vaxti gizlenmeye dewik axttaracaq,, ona gorede bunu dilde yox emelde gostermek lazimdi.. Zaman gosterecek..
Ela! | Dj_QaQa [Off] (20.03.2011 / 06:40)
|
Qaqam men vetenimi layiqince qoruyuram bundanda fexir hissi duyuram biz daglarin bawinda xidmet eden post esgerleriyik. | Alt_F4 [Off] (12.05.2016 / 15:16)
|
Il yarim canimi qoymuwam veten yolunda Anam Istemirdi gedem eskerliye Atam istiyirdi Amma.
Amma Atamda Mecbur elemirdi deyirdi secim senin bidene Yox kelmesin de Vayenni biletivi alim.
Dedim Alsaz Yandiracam o bileti.
Men esger gedmek istiyirem.
Getdim xidmetimi eledim Vetenimi sevirem men vetenim ugrunda olumnende qorxmuram.
Qorxuram muharbesiz dinimin olmeyinnen. | Alt_F4 [Off] (12.05.2016 / 15:19)
|
Veten mencun ana bacilarimiz demekdi sen getme men getmiyim Kim getsin bes....
Ermenilerde gelib Tutub olari demiwdime indi.
Cemi mesajlar: 17
[1] 2 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1022 / 889