canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Biz ne tez boyuduk?....
Dataport  Dataport [Off] (21.12.2017 / 17:02)
Goz qirpimi kimi
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (21.12.2017 / 22:31)
Uwaq vaxti Nenem gil Ana terefim Kasib aile idiler cox uwaq olublar voobwem Boyuk dayim Butka acmiwdi maqazin kimi Onunda en cox istediyi Neinki onune ele Hamsinin en cox istediyi uwaq Men olmuwam butun Xalam uwaqlarinin icinde voobwem Xalam gil qorxurdu Dayidan icazesiz Dukannan nese goturmeye balaca Xalamgil onda evdeydiler 16-17 yawdari vardi bular meni dayinin maqazinine ogurluqa gonderdiler ki,Olar goturse dayi wapatdiyacaq olari mene deymirdi amma Dayida Hamama getmiwdi maqazinde dostu idi getdim Wokoladlari zadi goturdum Guya gizledirdim yiqdim Tumuwumun icine geldim xalam gilin yanina bularda Hevesnen Wokolad zad gozduyur geldim Tumuwumu cekdim awaqi taap tokuldu wokolad zad yere )Tepeme cirpdilar wokoladi ki,apar Qoy yerne yemediy day )
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (21.12.2017 / 22:35)
Biz cellabadda qalanda Balaca dayim gelib qalirdi bizde Oda Yarawiqli oglan idi cox Kendde qiz zad qalmirdi Wokolad kanfet zad alib mene yedizdirirdi Dayima gore ki,Dayimnan Bularin arasin duzeldim alsin bulardan birin )

Manisi birinde Kend uwaqlari yiqilib toyda Cilemey istirmiwder Camaat gucnen ayirib )Paxilliqdan )

Titanikin teze cixan vaxtlari idi Bununda saci zadi Dikaprionun stilinde idi Qizdar Manisi gorende Bele eliyirdilere quyruqlarin qaldirib Miyauuuuu ))
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (21.12.2017 / 22:41)
Voobwem Naxcivanda olanda ordada Atam herbide iwdiyirdi Naxcivandada yawamiwiq Voobwem Komandirleri gelib Tep teze 07 ni saxlamiwdi heyetde Uwaqlar kuyledi ki,Bunun Wuwelerin sindira bilersen mende balacayam dedim hee niye sindirmiram Goturdum Kerpici )Mawinin Faralarin Patpresin nebilim ala guzgulerin Mawini got gunune qoydum )
Mawinin yiyesi geldi gordu mawin got gunundedi dedi kim eliyib Uwaqlar qoydu meni ciriqa ki,bu )
Indi bu meni alladir ki,gel bura kanfet verecem sene )Mende xiyar kimi gedirem ) Boyuk bacimda menen 2 yaw boyudu Wapalagi qoydu qulaqmin dibine ki,hara gedirsen qacdiq eve )
Sixdiq eve )qarnimin zibiline kececeydim ciliyeceydi meni )
Atami cagirmiwdi Komandir Pazdamiwdi )Hamsin duzeltdirdi atam inana bilmirmiw ki,burda nese sehv var menim oglum balacadi )
Atam geldi eseblewdi Amma vurmadi Mamam amma ciledi meni hemen gun.
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (21.12.2017 / 22:43)
Lerikde Olanda Ordada Ata herbide iwdiyirdi Ilannar cox olurdu Cubuqu goturub bir gun Ilani qatmiwdiq qabaqimiza )bacimnan )
Esger qiwqirdi Gordu qoz qoymuruq qacib atama demiwdi ki,Bes Yoldaw Agayev uwaqlarin Ilani qatib Cubuqnan )
Ayda Birde gorduy Ata qiwqira qiwqira gelir )nece qorxmuwdusa )
Cubuku atdiq Viuuuu duz eveye )indi guya ataman qacirdiq ki,doymesin eve girdiy mama ciledi )
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (21.12.2017 / 22:44)
Nebilim ala o qeder Zobiller elemiwem.
_NiGнтWoLF_  _NiGнтWoLF_ [Off] (22.12.2017 / 12:58)
Ne tez boyudun
A_M_I_G_O  A_M_I_G_O [Off] (28.12.2017 / 17:51)
Hee cox ozde
**DeLi__BaL**  **DeLi__BaL** [Off] (28.12.2017 / 17:55)
 Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox
niye...
asimka  asimka [Off] (29.12.2017 / 21:59)
 O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin....
Omur qatari gedir. Dayanmirki dayanmir.
Наверх  Cemi mesajlar: 243

<< 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 25 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3532 / 1612