canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Yixilmaq :)
*_*BateeL*_*  *_*BateeL*_* [Off] (22.12.2014 / 23:59)
yox yox )
ToT_SaMiY_KRaSaVCiK  ToT_SaMiY_KRaSaVCiK [Off] (23.12.2014 / 00:01)
 ♥♥GoReSeN CaNiMi ALMaGa GeLeN EzRaiLe SeNi SeViReM DeSeM oDa SeNiN KiMi aRXaSiNa BaXMaDaN GeDeR♥♥
bir ikisi yixilib qabagimda
aradaSIRADA  aradaSIRADA [Off] (23.12.2014 / 00:38)
 ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ
Coxdanınçı illerde olub
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (23.12.2014 / 00:40)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Yox basim firlanib ancaq yixilmamisam
@CRAZY@BOY@  @CRAZY@BOY@ [Off] (23.12.2014 / 00:59)
bele bir ehvelat deyimde:) hardasa 4/5 gun olar gedmiwdim studyaya usdunuze sagliq studyada oxuduqumyerde burnumdanqan acildi biraz ..xeste idim neyse sagolsunlar desmaldan zadan tapdiq:D birteher ama bexdimhecgetirmirde menim kopm xarab oldu neyse esebihalda evegedirem wair zeng etdi nece oldubalindi dedim ozunuz bilirsizde hecvaxd bexdimgetirmezmenim dedi bawaduwdum neyse bir oglan cixdi elini uzatdi qadanalaram elimigeri qaytarma komeklikdeye deye mende esebi haldayam desmaliqoydum eline dedim ala buda sene elinibow qaytarmadimki qiraqdanda xanimlarkecirdi qaqaw elebildiki bunapulverdimdesmalin arasinda birden neter qaydidedise ayalllahh qan ay anaaa qan xanimlar da olub gulnekden nastrenyam olmaya olmaya mende birterefde qaydib deyrem bawasaliram onnanda yenepul isdedi elimlede uzune vururam yavaw yavawki qadasi olmaz cavansan ged iwle bes necun hansisa oglan seninyaninda usdubawitemiz olacaq neyinesgikdideyendee qaytdiki iwim budu onda meni gorerdizde tutdumkofdasindan itele...
Ardını oxu >>
SoLGuN__CiCeK  SoLGuN__CiCeK [Off] (05.04.2015 / 16:14)
yumorun prisinsipi yixilmaq ve zerbelerdi.. bir filimde ewitmiwdim))
insanlarin men yixilanda gulmerine eseblewmirem eksine ozumde gulurem))
NoreN  NoreN [Off] (05.04.2015 / 16:16)
....yixilmaq evin icunda olur bu otaqin qapisin agzinda )surušgan olur deye ..
RoMaNTik_SeFiL  RoMaNTik_SeFiL [Off] (05.04.2015 / 16:41)
bidefe huseyn cavid parkinda qiz yixildi ona gulende bir balaca ayaqlarim 2ce metr qalxdi havaya vse;))))))
Azerinka-SS  Azerinka-SS [Off] (05.04.2015 / 18:40)
 Bir kishinin namusu Sözleridir. Onlar da yalansa, o kishi namussuzun önde GeDenidir.!
Buzda yixilmiwam
(wakaladka)  (wakaladka) [Off] (05.04.2015 / 18:46)
Super movzudu..avtobusa minmisdim astanovkaya catdi isteyirdim dusum arxada oglanlar gelirdi dusmeye men guya qocaqliq edib istedimki qabagdaki xaladan tez dusum xalaninda elinde yeke sumkalar men xalani kecdim ki dusum xala bir iteletme vurdu mene sumkalarnan meni elebil astanovkaya tulladilar dizlerim uste h3c unutmaram o gunu
Наверх  Cemi mesajlar: 247

<< 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 25 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1079 / 6759