Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!

KAMAL_BDU (25.02.2011/23:09)Tesevvur Eliyirem BDU nun Qizlari seni Yixib yere Sohbeti Qarin uzerine Atma uwaq yoxdu burda
AXIRINCI DEFE 2CI KURSDA METROYA GEDIRDIM IMTAHAN IDI..YERDE BUZ IDI AYAGIM SURUWDU DEYDIM ARXASI USTE![]()
arxamdada bir qeweng qiz gelirdi biabir oldum tez ozumu itirmeden durdum getdim

**-=DiPloMaT_BoY=-** (25.02.2011/23:12)Ay Allah evleri sesim goturdu gulmeyden.Faiq Allah seni guldursun
Bir defe 106 minmiwdim.kok Arvad Vardi Allah Sen Saxla durdum Yer verdim oturacaga Qalxmamiw Kablok SindiXala Ustume Yixildi
Tay Avtobusa minmirem

avtobusdan duwen kimi yixil,miwdim.. bduda qizlarin gucu catmaz hemde mene kiymazlar

БОГ Создал ВОРА, а Чёрт - Прокурора... |
KAMAL_BDU (25.02.2011/23:18)
**-=DiPloMaT_BoY=-**, ee yoxee elmlerde olmuyub ezizibeyovda olubeeavtobusdan duwen kimi yixil,miwdim.. bduda qizlarin gucu catmaz hemde mene kiymazlar
![]()
Sendee Qiza Patxod Eliyerdundee diyerdun Sen Yixilceydun ozumu Verdim senin Qabagina qoymadim Yixilasan..bu yaxinlardaa BDU da professor vardi yixildi eynek Sindii meni 18 gorurdu
PisBebis (25.02.2011/23:18)Tay bu Movzuya Gulmuyey Niyniyey
Ay Allah evleri sesim goturdu gulmeyden.Faiq Allah seni guldursun

qacdimee metroya meni gormesin day
bizim muellimde dali uste bu yaxinlarda yixildi yazigin wruplari cixdi yerinden 
KAMAL_BDU (25.02.2011/23:14)
PisBebis, ele odu budu day yixilmamisam ne yaxsi ki elim sinmadiee imtahana gedirdim..arxamda ceyran olmasaydi hec olmasa pert olmazdim
dehsett :)Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1070 / 1419

Tay Avtobusa minmirem
БОГ Создал ВОРА, а Чёрт - Прокурора...