Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
hurrem (25.02.2011/23:38)Sen Canin Cox dime Bebiw Yere deyse Atlar Kiwniyer,goy Guruldayar yaz Geler,cicekler Acar![]()
<<bu bebisi gormey istiyerdim taap yere deyende ne gulereme

hurrem (25.02.2011/23:38)Az yixilan men deyilemee![]()
<<bu bebisi gormey istiyerdim taap yere deyende ne gulereme
**-=DiPloMaT_BoY=-** (25.02.2011/23:41)
Sen Canin Cox dime Bebiw Yere deyse Atlar Kiwniyer,goy Guruldayar yaz Geler,cicekler Acar
bebish yixilsaydi tilfona cekib ans-e C xebere gonderb mukafat alardm
super movzudu ama br defe bawma gelb oda kecen ili qar yaganda bir qoca nene mene xaw elediki yolu kecirdem onaa.. evezinde men suruwdum deydm yere.. nene men yerden qaldrmaga calwrdi,

Nezabivaemiy (25.02.2011/23:44)Ay Allah oldum gulmeydensuper movzudu ama br defe bawma gelb oda kecen ili qar yaganda bir qoca nene mene xaw elediki yolu kecirdem onaa.. evezinde men suruwdum deydm yere.. nene men yerden qaldrmaga calwrdi,

hurrem (25.02.2011/23:44)Cek Getir Men Sene Vercem Mukafat Ans Ehtiyac yoxdu Olmemiwemki![]()
bebish yixilsaydi tilfona cekib ans-e C xebere gonderb mukafat alardm

Nezabivaemiy (25.02.2011/23:44)nene diyib:super movzudu ama br defe bawma gelb oda kecen ili qar yaganda bir qoca nene mene xaw elediki yolu kecirdem onaa.. evezinde men suruwdum deydm yere.. nene men yerden qaldrmaga calwrdi,
bu menende bes beteriymishki

deyiş. hurrem (26.02 /00:47) [1]
**-=DiPloMaT_BoY=-** (25.02.2011/23:41)Vallah men yere dussemde o xoshbext ani gore bilmeyecsiz.Yer aralanacaq icine dusecsiz
Sen Canin Cox dime Bebiw Yere deyse Atlar Kiwniyer,goy Guruldayar yaz Geler,cicekler Acar
Ona gorede heveslenmeyin 
**-=DiPloMaT_BoY=-** (25.02.2011/23:46)bebish yixilsa butun medya orda olcey FLAW FLAW FLAW first lady bebish yixildi bebise noldu? az sonra 1az sonra birazdan
Cek Getir Men Sene Vercem Mukafat Ans Ehtiyac yoxdu Olmemiwemki
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1076 / 1261