canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

insan beyni 100% islese ne olar?)
Black_Attack  Black_Attack [Off] (13.09.2017 / 01:29)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
__DeFeND__YouR__SeLF__ (13.09.2017/02:27)
Basdadi uc gun gedir isiga baxa bilmirsen ses goture bilmirsen basinin yarisi senlik olmur?))
Yo məndə karotki verir))))
__DeFeND__YouR__SeLF__  __DeFeND__YouR__SeLF__ [Off] (13.09.2017 / 01:32)
 eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
Black_Attack (13.09.2017/02:29)
Yo məndə karotki verir))))
Onda sende onan dor) ya bu aglara qalmis ele bir illetdiki adam telde bir sozde yaza bilmir herfleri gormursen ucur))
Black_Attack  Black_Attack [Off] (13.09.2017 / 01:34)
__DeFeND__YouR__SeLF__ (13.09.2017/02:32)
Onda sende onan dor) ya bu aglara qalmis ele bir illetdiki adam telde bir sozde yaza bilmir herfleri gormursen ucur))
Yo məndə elə şeylər olmur sözün acığı)))
__DeFeND__YouR__SeLF__  __DeFeND__YouR__SeLF__ [Off] (13.09.2017 / 01:35)
 eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
Black_Attack (13.09.2017/02:34)
Yo məndə elə şeylər olmur sözün acığı)))
Sen onda parabas dorsen ) butovsen)
Black_Attack  Black_Attack [Off] (13.09.2017 / 01:36)
__DeFeND__YouR__SeLF__ (13.09.2017/02:35)
Sen onda parabas dorsen ) butovsen)
Hə mən vunderkinlərdən birə z zəifəm
Qara_Winston  Qara_Winston [Off] (13.09.2017 / 03:02)
Təsadüfən bu mövzu açılandan bir neçə saat öncə Noriliskdə avtomobil qəzasına düşərək 7 gün komada olmuş bir şəxslə stol arxasında idim.Hadisəni belə xatırlayır:
Dostumla yolüstü bir işdən qayıdan qızı götürdük.Qız qabaqda mən arxada oturdum.Biz də işdən qayıdırdıq.Sürət 90 idi və bu şəhərətrafı üçün seçilmiş normal sürət idi.Trafaretlər buna icazə verirdi.Qarşıdan gələn Reno markalı avtomobil bizim yola çıxmışdı(bütün bu hadisələri mən sonradan xatırlamışam).Elə bilirdim o bizə protiv onun yolunda "yama" olduğu üçün çıxıbmış.Amma elə deyilmiş,o sükanda yatmışdı.
Gözümü açannan bir neçə dəqiqə düşünənnən sora bildimki mən xəstəxanadayam.Əvvəl yerimdə oturdum bura neyçün düşdüyümü fikirləşməyə başladım.Bir nəticəyə gələ bilmədim və yerimdən qalxmaq istədim.Kravat hündür olduğuyçün ayağım da yerə çatmırdı.Sürüşüb ayağımı yerə basandaysa sol ayağımın heç nəyə yaramadığını gördüm.Yıxılırdımki məni kimsə tutdu və boğazım deşildiyi üçün danışada bilmirdim.Sən demə mən üz nahiyədən "udar"
...
Ardını oxu >>
AxI_DuNyA_FiRlAnIr  AxI_DuNyA_FiRlAnIr [Off] (13.09.2017 / 10:12)
Lucy kibosu yadma duwdu
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (13.09.2017 / 10:13)
Arada kucede bir kiwi gorurem Bu Oxumaqdan deli olub.Harda ne qezet ne vereq yazili ne gorurse Yiqir Koyneyinin altina Mewoku var ciyninde onun icine Derman instruksiyalarindan tutmuw nebilime adi qezetlere kimi.
Insan beyni doze bilmez cox informasiyaya.Mehle uwaqim vardi Universtete hazirlawan vaxti bu uwaq 9 cu sinifden 11 e kimi evden cixmirdi cole axir psixikasi o derecede pozulmuwdu gozune adamlar zad gorsenirdi.nece Aylarnan psixi Mualice aldi o.yavaw yavaw ozune geldi.
__ BehMeNkeS __  __ BehMeNkeS __ [Off] (13.09.2017 / 10:30)
 Kakтus və Lavinia
Iwlemez
**DeLi__BaL**  **DeLi__BaL** [Off] (13.09.2017 / 22:58)
 Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox
bilmirem
Наверх  Cemi mesajlar: 115

<< 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3862 / 1343