canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

°•°•AdQoydu Merasimi°°•`
asimka  asimka [Off] (16.09.2017 / 21:26)
 O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin....
AxI_DuNyA_FiRlAnIr (16.09.2017/22:25)
ben bu ishe karshiyim)
Bawla mikrafonu sene teqdim edirem))))
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (16.09.2017 / 21:26)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
**DeLi__BaL** (16.09.2017/22:25)
Sen qoymuyasan övladina babasinin adini)
Yoox.
**DeLi__BaL**  **DeLi__BaL** [Off] (16.09.2017 / 21:27)
 Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox
R*A*G*I*N (16.09.2017/22:18)
her ana ovladina eseblesende her sozu deyir....demek olar heyatin qanunu budu indiki usaqlarda masallah cox nadincdiler
bezileri hetta basqalarina eseblesib hirsini gelib usagin basina tokur.yaziq usaqin ne gunahi..
**DeLi__BaL**  **DeLi__BaL** [Off] (16.09.2017 / 21:28)
 Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox
asimka (16.09.2017/22:23)
sen wokolad ye sakitlew
indi turşu isteyirem((
R*A*G*I*N  R*A*G*I*N [Off] (16.09.2017 / 21:28)
asimka (16.09.2017/22:22)
Ele yoxda adice senle men. Bax hec bir qohum taniwligimiz yoxdu duzdu?bira cercicesindeyik ama bir birimize can deyirik eseblewende get burdan daniwdirma meni filan deyirikde. Bes erk eleyib bir insan
bax indi menim qardasimgil bizle yasiyir usaga papanin adin vermek istediler men qoymadim duzu.indi hami sey elemesinde ay usagi bele basa saliriq ele basa saliriq usaq usaqdi ne desende oz bildiyin edir ne geder desende onun agli tam formalasana geder analar cox eziyyet cekir insan hali eseblesendede gesengce danliyirsanda esswk balasida deyirler yeri gelir ...
asimka  asimka [Off] (16.09.2017 / 21:29)
**DeLi__BaL** (16.09.2017/22:27)
bezileri hetta basqalarina eseblesib hirsini gelib usagin basina tokur.yaziq usaqin ne gunahi..
He oda var .bir meselede vare qloval meseledi bu artiq. Xeberin var ne qeder uwaq widdete meruz qalirda yeqinki. Ekseriyyetde de uwaqin kime oxwamasindan ireli gelie. Misalcun uwaq bibiye oxwayir ana baldizla yola getmir deye iwaqin mitline cirpir ya sevmediyi birine oxwayir deye ata veya ana nene baba uwaga psixoloji basgi uygulayirlar. Cinayetdiye bunlarin hamisi
AxI_DuNyA_FiRlAnIr  AxI_DuNyA_FiRlAnIr [Off] (16.09.2017 / 21:29)
asimka (16.09.2017/22:26)
Bawla mikrafonu sene teqdim edirem))))
sagiken nene baba adi qoyanda evde soz sohbet duwecek xususende nenenin adinolanda) ona goreki ushaga aciglanassan birin ikisin vurassan yada nese aci soz diyessen qaynanada diyecekki menim adimdi acigin ushagdan cixir eslinde mene deyir))))
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (16.09.2017 / 21:30)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
Uşağ : " Ana olar özümü 4cü mertebeden aşağı atım?"
Ana : " Bala dersdervi oxu sonra " )))
**DeLi__BaL**  **DeLi__BaL** [Off] (16.09.2017 / 21:32)
R*A*G*I*N (16.09.2017/22:28)
bax indi menim qardasimgil bizle yasiyir usaga papanin adin vermek istediler men qoymadim duzu.indi hami sey elemesinde ay usagi bele basa saliriq ele basa saliriq usaq usaqdi ne desende oz bildiyin e
gelin indi usaqa essek balasi ,yada it nebilim heyvan balasi dese bu sene tesir etmez?nece qarsilayarsan.men şexsen gelinimizden heç ele soz esitmemusem.heyranam onun usaqlariyla davranmasina..esebli olsada usaga nevaziş gosterir.
asimka  asimka [Off] (16.09.2017 / 21:33)
R*A*G*I*N (16.09.2017/22:28)
bax indi menim qardasimgil bizle yasiyir usaga papanin adin vermek istediler men qoymadim duzu.indi hami sey elemesinde ay usagi bele basa saliriq ele basa saliriq usaq usaqdi ne desende oz bildiyin e
Sen duz elemisen amma menim etrafimdada ele insanlar var qaynata qaynana ve ya qaynatasinin atasinin anasinin adini uwaqa verirler . Insanin duwunce terzi cox wey ifade edire. Sen anlamalisanki bu iwaqa ad vermisen deye ona deymek olma soz demek olma yox sozu olmaz iwiviz olmasin uwaqla demek olmaz. Uwagaki ana olmaz deyende etrafdan biri mudaxile etdi ewwwi uwaqdida ne bawa duwurki qoy elesin ya al onu. Bu tio mudaxileler o uwaqi anadan uzaglawdirmaga bawlayir. Uwaq tez aldanandi. Duwunce terzi cox rol oynayir
Наверх  Cemi mesajlar: 93

<< 1 2 3 [4] 5 6 ... 10 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3932 / 1263