canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

23ü Aksiya oleyjax
exMrZarafat  exMrZarafat [Off] (10.10.2017 / 13:06)
Yeyib doyub dusuncesi sehv dusuncedi. Sadece sen bunu kimese izah ede bilmersen. Neinki zabratda cox yerde sen dediyin kimidi. Ele ona gore de bu deqiqe cavanlarin coxu xarice qacir
Black_Attack  Black_Attack [Off] (10.10.2017 / 13:16)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
Bu manqurtlar elə fikitləşirdə
Sağlam düşüncə olsa mitinqdə 2 min yox 2 milyon adam olarda
Həm cox qəribə bişeydi biri bu gün yaxşı yaşıyır diyir nə sikirəm firdosini sikiməki yıxılıb ölsün sabah düşür firdosinin vəziyyətinə və onunan dostuğ edir bi qram catmırki ə bə sənün mənnüyün ləyaqətün şərəfün bullarda yani pulıynan alınlr?
Mən həmişə demişəm indidə deyirəm valla mənim evimdə həmişə yemək var mənə gündəlik nə raxsod edirəmsə hamsı var yani bir sikim bir boğazım prinsipilə mən yaxşı yaşıyıram ə o gündə mənim packamın yarsın cəkən gijdillağa deyendəki get sikdir aksiyaya deyir gedim göt baş eləsünnər ya ymə lazımdı nə bilim onsuz nə dəyişəcək bular yeyib doyub ancax eyni fikirlər
exMrZarafat  exMrZarafat [Off] (10.10.2017 / 13:39)
Pul, vezife, kef bunlardan hec vaxt hec kim doymaz. Etirazini basa dusurem cunki heqqeten haqqlisan. Amma inan ki bizdeki mitinqlerin neyise deyismeyi imkansizdi. O mitinqlerin meqsedi basqadi
exMrZarafat  exMrZarafat [Off] (10.10.2017 / 13:49)
Menim dusuncem budur ki insanlarin dusunceleri duzelmediyi muddetce ne qeder inqilab edirsen et yene de hec ne deyisen deyil
exMrZarafat  exMrZarafat [Off] (11.10.2017 / 08:35)
Burkino-Fasonun əfsanəvi prezidenti. Cəmi 3 il ərzində korrupsiyanın kökünü kəsmişdi. Prezident kimi cəmi 450 dollar alırdı. O pul da zabit kimi aldığı təqaüd idi. Öz prezident maaşını-3 min dolları uşaq evlərinə köçürürdü. Kabinetində hətta kondisioner quraşdırmağa imkan vermirdi ki, kasıblardan seçilməsin. Məmurların maaşını aşağı salıb varlılar kimi yaşamağa qoymurdu. _Tomas Sankara_adlı bu prezident 1987-ci ildə öldürüldü. Öləndən sonra məlum oldu ki, prezidentin var dövləti 1 ədəd köhnə `pejo` markalı avtomobil idi.
Black_Attack  Black_Attack [Off] (11.10.2017 / 10:25)
exMrZarafat (112017/09:35)
Burkino-Fasonun əfsanəvi prezidenti. Cəmi 3 il ərzində korrupsiyanın kökünü kəsmişdi. Prezident kimi cəmi 450 dollar alırdı. O pul da zabit kimi aldığı təqaüd idi. Öz prezident maaşını-3 min dolları u
Elcibəy uzağa getmə
exMrZarafat  exMrZarafat [Off] (11.10.2017 / 12:58)
Black_Attack (112017/11:25)
Elcibəy uzağa getmə
Elcibeyin qedrini bilmedik. Bes on ilden sonra yeqin ki coxlari hec o adda shexsiyyeti tanimayacaq
Black_Attack  Black_Attack [Off] (11.10.2017 / 13:00)
exMrZarafat (112017/13:58)
Elcibeyin qedrini bilmedik. Bes on ilden sonra yeqin ki coxlari hec o adda shexsiyyeti tanimayacaq
Dəqiq
Наверх  Cemi mesajlar: 28

<< 1 2 [3]

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4167 / 1297