💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

angelozi_ (15.11.2017/00:01)yaxshi demirem))))dostlugunda yoxdu day baxdim
Ele bil bilire guya))) Senin fikrindii haa menle elaqesi yoxdu bawdan deyim)))
R*A*G*I*N (15.11.2017/00:05)Anladim day )))
yaxshi demirem))))dostlugunda yoxdu day baxdim
__DeFeND__YouR__SeLF__ (15.11.2017/01:07)Sende duz danisan temiz danisan qizlardansan yaz gorum kimlerdu.ama kisi qizi kimi yaz.
İnsan yaxşi adam kimi xoşuma gelenler var he...Allah caninizi sag elesin)
touch_me_ (15.11.2017/01:12)Samir, Elxan, Agsaqqal, Aliler, Fullito,Ferid,biride sen Yunus İsaq vardi o ozunuze hormet qoyansiz bir ikiniz soyuşunu yigişdirsa lap yaxşi olar))
Sende duz danisan temiz danisan qizlardansan yaz gorum kimlerdu.ama kisi qizi kimi yaz.
__DeFeND__YouR__SeLF__ (15.11.2017/01:16)Men suali verende meni cix demeyi unutmusdum ama yenede cox sagol verdiyin deyere gore.soyus cox menfi xususiyetdi.mende cox tesaduf hallarda olur sonrada ozumu qinayiram.Yunus ishaq menim en yaxin dosdumdur Saydiqlarinda burdan tanis yerlimdi yaxsi oglanlardi.
Samir, Elxan, Agsaqqal, Aliler, Fullito,Ferid,biride sen Yunus İsaq vardi o ozunuze hormet qoyansiz bir ikiniz soyuşunu yigişdirsa lap yaxşi olar)) Yeniki insan kimi xoşuma gelirsiz aaa))
touch_me_ (15.11.2017/01:36)He hamisi sag olsunlar Allah sevdiklerne bagişlasin..
Men suali verende meni cix demeyi unutmusdum ama yenede cox sagol verdiyin deyere gore.soyus cox menfi xususiyetdi.mende cox tesaduf hallarda olur sonrada ozumu qinayiram.Yunus ishaq menim en yaxin do
__DeFeND__YouR__SeLF__ (15.11.2017/01:16)Məni sevdiyivida dida)))
Samir, Elxan, Agsaqqal, Aliler, Fullito,Ferid,biride sen Yunus İsaq vardi o ozunuze hormet qoyansiz bir ikiniz soyuşunu yigişdirsa lap yaxşi olar)) Yeniki insan kimi xoşuma gelirsiz aaa))
__DeFeND__YouR__SeLF__ (15.11.2017/01:38)Amin cumlemizi.
He hamisi sag olsunlar Allah sevdiklerne bagişlasin..Yunus xestedi demişdiler nece oldu?