💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 21 manat

Azerinka-SS (27.05.2017/01:33)En elementarini de.
cox deyiwdim son 3 il erzinde gunden gune

MoNaCo_FrAnCe (27.05.2017/01:36)insanlarin beynindekileri oxuya bilirem ..
En elementarini de.
Azerinka-SS (27.05.2017/01:41)Bunlar evvelki yawlarinda movcud deyildi tecrubende ya duwuncelerinde??ama coxda elementar deyildi saydiqlarin..heresine uzun zaman lazim eslini anlamaga derk etmeye...
insanlarin beynindekileri oxuya bilirem .. reftarimda deyiwiklik olub.. nece davranmaq lazimdi kimlere inanmaq olar kimlere hec salamda vermey olmaz kimleri gozumcixdi saxlamaq lazimdi kimlerin bawi

MoNaCo_FrAnCe (27.05.2017/01:59)evvelki yawda movcud deyildi cunki cemiyet icerisinde cox olmurdum .. bele weyler tecrube ile formalawir, qulaq gunde bir soz ewitmese kar olar o mesele ..
Bunlar evvelki yawlarinda movcud deyildi tecrubende ya duwuncelerinde??ama coxda elementar deyildi saydiqlarin..heresine uzun zaman lazim eslini anlamaga derk etmeye...
Azerinka-SS (27.05.2017/02:02)Inwallah cox gec qalmamisandir))cox gencsense demeli uddun heyatda...
evvelki yawda movcud deyildi cunki cemiyet icerisinde cox olmurdum .. bele weyler tecrube ile formalawir, qulaq gunde bir soz ewitmese kar olar o mesele ..zaman kecdikce tecrube artir yetkinlewirsen..

MoNaCo_FrAnCe (27.05.2017/02:03)Allaha wukur yox
Inwallah cox gec qalmamisandir))cox gencsense demeli uddun heyatda...