Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
minana (152017/02:48)
Evveller saçı kesirdiler ki tez temizlensin bitten ama indi şampunu filan var onunAma herden qısa saç oĝlanfason saç görende diyirler yeqin başı bittenib bele kesdirib saçını
Son cumlen)))) eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
minana (15menede 21 il evvel duşmuşdu 10 gun xoşbulaqda qaldim soyuqdu diye başimi yumadilar dag qizlarinan mene bit duşdu)))2017/02:49)
5 il evvel düşmüşdü menim saçıma bit
__DeFeND__YouR__SeLF__ (15Vallah hele sovetin adamları görende 100% emin olurlar ki deqiq bittidi başı nenem de ele fikirleşir2017/02:52)
Son cumlen))))

__DeFeND__YouR__SeLF__ (15Genceliler ona xaşbulag diyir)2017/02:53)
menede 21 il evvel duşmuşdu 10 gun xoşbulaqda qaldim soyuqdu diye başimi yumadilar dag qizlarinan mene bit duşdu)))
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
minana (15duz dedin oncun guldum2017/02:54)
Vallah hele sovetin adamları görende 100% emin olurlar ki deqiq bittidi başı nenem de ele fikirleşir

Razboynick (15Hajikend qadasi)))2017/02:54)
Genceliler ona xaşbulag diyir)
Aman Allah)))BITDI BAWLAR)))Hecvaxt bawima bit duwmuyub.hec bilmirem bit nece olur.
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
**__** (16Sayende men bit gormuş oldum2017/00:58)
Aman Allah)))BITDI BAWLAR)))Hecvaxt bawima bit duwmuyub.hec bilmirem bit nece olur.
.gif)
Onlayn Tanışlıq: 1023 / 691

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
2017/02:48)