Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
minana (16şehzadem menim az babat guldum ))))) Allah guldursun2017/01:43)
Bu barede kitab da yaza bilerem ))) xarabalıqlar şehzadesiyem

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
EVAMELISSA (16Toyuq biti ya hec olmaya o edviyata duşure onuda gormemisen hamsi bir birne oxşayirda)))2017/01:45)
Taxta biti gormuwem .Ancaq baş biti yox . Taxta biti boyuk olur. Yeniki gozle gormek olur .
MiLYoNDa1oQLaN (16sende bitdenmeye tukmu var ay yetim())))2017/01:42)
Bekarlaşım bitdənəcəm . )
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
EVAMELISSA (16Bit bədbəxd hələ sənlə tanışlanmp )2017/01:45)
Taxta biti gormuwem .Ancaq baş biti yox . Taxta biti boyuk olur. Yeniki gozle gormek olur .
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
__DeFeND__YouR__SeLF__ (16Day var.2017/01:51)
sende bitdenmeye tukmu var ay yetim())))
Allah guldursun seni__DeFeND__YouR__SeLF__ (16Toyuq biti gormemiwem. Sekilde baxdim oxwardilar haqlisan2017/01:50)
Toyuq biti ya hec olmaya o edviyata duşure onuda gormemisen hamsi bir birne oxşayirda)))
EVAMELISSA (16he ..2017/01:58)
Toyuq biti gormemiwem. Sekilde baxdim oxwardilar haqlisan
EVAMELISSA (16Uje Bit şəklin sənə gönderdi ? Əclafı görsən . (2017/01:58)
Toyuq biti gormemiwem. Sekilde baxdim oxwardilar haqlisan
MiLYoNDa1oQLaN (16Hee Sebişin sayesinde toyuq biti ile de taniş oldum2017/02:04)
Uje Bit şəklin sənə gönderdi ? Əclafı görsən . (
))Onlayn Tanışlıq: 1022 / 626

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
2017/01:43)