Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
SiSeRoN (02Ses eleme)))2017/14:47)
))))))))))))ay blyaaaa ne pis guldum)))))
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
Leyla@Quliyeva (02Çhoxx sağoll)2017/14:51)
Guneş olub tikanli qizilgul.tikanlarin batirir herden.no deymesen deymez.sakitdi.oz fikrin yazar vso.formdaki fikirlerine esasen yazdim.amma çooox uşag sevendi.inşallah tezlijle arzusuna çatar
asimka (02Amin her birimizin)2017/14:52)
Allah bextini gozel yazsin xowbext olsun....
~A_N_T_i_K__V_A_R~ (02Belke etmisen yox demişem yadına getir))2017/14:42)
qaldi forumdan munasibetimeburdaki bawqa qizlar kimi deyirem gulurem amma sozun acigi patxod etmirem buna;)sebebide rayonda qalirbakida olsa ;)
R*A*G*I*N (02Teşekkür))❤️2017/14:47)
beyenirem xosh atmacalari var))
BiLiReM, SeN MeN BiLDiYiM, QiZLaRDaN, DeYiLSeN!!! |
NeFesiM__oL (02ilk yaziwmamizda eymiwem 2 il olar en azi2017/15:05)
Belke etmisen yox demişem yadına getir))
amma cemi bidefe
gorursende yox yox;)
sora oyrendim irayonda qalirsan fazil;))
BiLiReM, SeN MeN BiLDiYiM, QiZLaRDaN, DeYiLSeN!!! |
R*A*G*I*N (02mende seni beyenirem2017/14:47)
beyenirem xosh atmacalari var))

Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
~A_N_T_i_K__V_A_R~ (02Opshim men deyendide))2017/15:10)
ilk yaziwmamizda eymiwem 2 il olar en aziamma cemi bidefegorursende yox yox;)sora oyrendim irayonda qalirsan fazil;))
DİN@R@***@@@ (02Bıy at nalı göz muncuğu üzerlik hamısı var mövzumda)))2017/15:11)
Pisdi vabwe )) goz deyecey el cekinde))
<< 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 24 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1022 / 584

Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir..
2017/14:47)