Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
**__** (02Beli forum hamı olan yerdi hörmet qazanmaq lazımdı virtual olsa bele gözel olsaydım komplimet kimi qebul ederdim yenede sağol))2017/15:32)
Sene hami maraqlidir)bawa duwduyum bu oldu)neyse gozel qiz))forum ve sen
NeFesiM__oL (02Sen dourdanda o mahniya cox qulaq asmisan2017/15:35)
Beli forum hamı olan yerdi hörmet qazanmaq lazımdı virtual olsa bele gözel olsaydım komplimet kimi qebul ederdim yenede sağol))
))) Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
**__** (02Senede meslehet bilirem xeyrin göreceksen))2017/15:37)
Sen dourdanda o mahniya cox qulaq asmisan)))
NeFesiM__oL (02Men mahniyla deyiwen deyilem)))2017/15:37)
Senede meslehet bilirem xeyrin göreceksen))
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
**__** (02Demedimki deyişessen deyişende yoxdu prosta yaxşı tesir edecek derman kimi gelecek ))))2017/15:40)
Men mahniyla deyiwen deyilem)))
NeFesiM__oL (02Derman musiqilerim var menim)noldi zat menlik dour)))2017/15:42)
Demedimki deyişessen deyişende yoxdu prosta yaxşı tesir edecek derman kimi gelecek ))))
Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |
**__** (02Sınamağa deyer))2017/15:46)
Derman musiqilerim var menim)noldi zat menlik dour)))
**DeLi__BaL** (02Ona qeder qırğın düşüb mövzu silinmese))2017/15:47)
gece gelib oxuyaram:)
NeFesiM__oL (022017/15:48)
Sınamağa deyer))

<< 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 24 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1022 / 718

Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir..
2017/15:32)