Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
NeFesiM__oL (0548 kq bu o demek deyilki sen kokelmek ucun ne istesen yeye bilersen .Xeyir. Ve idman etmeyim ki dahada kilo vererem. Diqqetli olmaq lazimdi2017/16:05)
Eva qeşeg mövzudu ama özüm ölüm 48kiloyam ve kökelmirem körelmeye göre meslehetler varsa buyur de))
deyiş. EVAMELISSA (05.10 /15:21) [1]
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
EVAMELISSA (05Yaşhayıramda özümçün belencik harda öldüm qaldım Allah bilir))2017/16:21)
48 kq bu o demek deyilki sen kokelmek ucun ne istesen yeye bilersen .Xeyir. Ve idman etmeyim ki dahada kilo vererem. Diqqetli olmaq lazimdi
NeFesiM__oL (05Demekki heyatin ucun duzgun seçim etmemisen2017/16:28)
Yaşhayıramda özümçün belencik harda öldüm qaldım Allah bilir))
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
EVAMELISSA (05Gedirem heyatı yazan melek mövzusuna yazımki niye menim heyatımı düzgün seçhmemisen)))2017/16:30)
Demekki heyatin ucun duzgun seçim etmemisen
NeFesiM__oL (05Ele ona gore 48 kq -san2017/16:40)
Yoo zarafatsız idman filan menlik deyil yeni özümde o canı görmüremki idman edim,qidalanmaya qaldıqdaysa günde bir defe yemey yeyirem chox olmadıki?)
Nə qədər bilirsən bil, söylədiklərin qarşındakının anladığı qədərdir. |
Razboynick (05En esasi insan sağlam olur ve formada qalir2017/16:52)
Idman , düzgün gidalanma , normal istirahet ezele kütlesin artırır :))
Banu__ (05bu qiz duz deyir,mende kokelmirem hemde mende bawqa cur idman edirem))))))2017/16:56)
İdman həqiqətən çox önəmlidi. Davamlı idman insanı stressdən də uzaqlaşdırır. Özüm hər səhər qaça bilməsəmdə, başqa cür idman edirəm. Və hər kəsə məsləhət görürəm. Qaldı ki, kilo almamaq. İdman edənd
Onlayn Tanışlıq: 1026 / 822

2017/16:05)
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir..