💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 21 manat

NeFesiM__oL (0548 kq bu o demek deyilki sen kokelmek ucun ne istesen yeye bilersen .Xeyir. Ve idman etmeyim ki dahada kilo vererem. Diqqetli olmaq lazimdi2017/16:05)
Eva qeşeg mövzudu ama özüm ölüm 48kiloyam ve kökelmirem körelmeye göre meslehetler varsa buyur de))
EVAMELISSA (05Yaşhayıramda özümçün belencik harda öldüm qaldım Allah bilir))2017/16:21)
48 kq bu o demek deyilki sen kokelmek ucun ne istesen yeye bilersen .Xeyir. Ve idman etmeyim ki dahada kilo vererem. Diqqetli olmaq lazimdi

NeFesiM__oL (05Demekki heyatin ucun duzgun seçim etmemisen2017/16:28)
Yaşhayıramda özümçün belencik harda öldüm qaldım Allah bilir))
EVAMELISSA (05Gedirem heyatı yazan melek mövzusuna yazımki niye menim heyatımı düzgün seçhmemisen)))2017/16:30)
Demekki heyatin ucun duzgun seçim etmemisen

NeFesiM__oL (05Ele ona gore 48 kq -san2017/16:40)
Yoo zarafatsız idman filan menlik deyil yeni özümde o canı görmüremki idman edim,qidalanmaya qaldıqdaysa günde bir defe yemey yeyirem chox olmadıki?)

Razboynick (05En esasi insan sağlam olur ve formada qalir2017/16:52)
Idman , düzgün gidalanma , normal istirahet ezele kütlesin artırır :))
Banu__ (05bu qiz duz deyir,mende kokelmirem hemde mende bawqa cur idman edirem))))))2017/16:56)
İdman həqiqətən çox önəmlidi. Davamlı idman insanı stressdən də uzaqlaşdırır. Özüm hər səhər qaça bilməsəmdə, başqa cür idman edirəm. Və hər kəsə məsləhət görürəm. Qaldı ki, kilo almamaq. İdman edənd