Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
BeLKeDE_SeN (10.02.2014/00:15)qiz oglan dostunun yerini vermesede her iki teref istese semimi dostluq alinar..
JaB_TaK_Hai_JaaN, nede yaniliram ?:) olan odu qiz oglana oglanin oglanla dostlugu kimi dostluq vere bilmez ) qiza deyessen lomkaciliqdi gece 10da gel gorushey mama oldurer neyinde yaniliram ?:) lucsh
X_mutant_X (10.02.2014/00:19):) sen helede o vaxtdan bu nikdesen..halaldi)
JaB_TaK_Hai_JaaN, Bax bu Bəlkədə_Sən niki mənim yazdığım hər bir şeydə cinsəllik axtaranlar qrupuna aid topluluqdandır və bunun kimi bir çoxları...
X_mutant_X (10.02.2014/00:19)onu qinama onun butun duwuncesi xaricde deyiwib..
JaB_TaK_Hai_JaaN, Bax bu Bəlkədə_Sən niki mənim yazdığım hər bir şeydə cinsəllik axtaranlar qrupuna aid topluluqdandır və bunun kimi bir çoxları...
BeLKeDE_SeN (10.02.2014/00:22)Təki dediyün kimi olsun :) çox gözəl
X_mutant_X, ay qaqash sen durub azerbaycanda qizla oglanin dostlugundaki munasibeti bashqa olkelerdeki qiz oglan dostu munasibetile muqayise elesen gorersenki men duz deyirem ok ?:) qaldiki cinselli
X_mutant_X (10.02.2014/00:24)Ketrin zeta cons.nikin parolunu unutmuwam sonra bawqasin acdim getdim saytdan yene parol unuduldu mecburen bunu acdim hem men burda olmurdum axi vaxtimda yox idi bura gelmeye.kohnelerin ekseriyyeti deiwib nikini
JaB_TaK_Hai_JaaN, Nik dəyişdirmək lazım idi bəyəm? Sən anlaşılan dəyişdirmisən əvvəl ki, nikivi yaz tanıyım səni...
<< 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 24 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1031 / 391