canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Uşaqlıq illerinde böyüklerinizin size dediyi yalanlar
KaLbImDeKi_SeN  KaLbImDeKi_SeN [Off] (10.05.2015 / 08:53)
kuceye cixma qaracilar aparar)) ama hec inanmamisam ona))
birde mama hemise gunorta yatsan agaracaqsan yazirdi)) ozude ag usaq olmusame))) mende birden gunorta yatirdim durub guzgunun qabaginda durub baxirdim gorum agarmisamgedib usaqlarada deyirdim men gunorta yatdim agardimey
Azerinka-SS  Azerinka-SS [Off] (10.05.2015 / 22:36)
 Bir kishinin namusu Sözleridir. Onlar da yalansa, o kishi namussuzun önde GeDenidir.!
Hekime anginami aperasiya etdirmeye gedende mamam demiwdiki agritmayacaq ..ancaq cox incitdi.. (( Indide yadima duwende qorxuram.yuxularimada girir
[AYSEN]  [AYSEN] [Off] (10.05.2015 / 23:56)
Saqqizi udsan qarninda saqqiz agaci emele gelecey)) nece inanmiwam bu yalana e)
_charli  _charli [Off] (11.05.2015 / 00:07)
 Eslinde yalnizlig cox gozeldi,en azindan itirecek heckimsen yoxdu!
Hemişe düzü deyilirdi herşeyin.umumiyyətlə qorxutmuyublarda hecneyle.
Noqte  Noqte [Off] (26.06.2015 / 22:55)
Evde bir ishiq rozetkasi var idi o vaxti,deyirdikerki boyun bura chatsin iqrushkalarini verecik oynayarsan.boyum chatdi baxdimki ureyim iqrushka istemir uje)
Eksperd  Eksperd [Off] (26.06.2015 / 23:07)
Noqte (262015/23:55)
Evde bir ishiq rozetkasi var idi o vaxti,deyirdikerki boyun bura chatsin iqrushkalarini verecik oynayarsan.boyum chatdi baxdimki ureyim iqrushka istemir uje)
Bes neycun alinmiwdiki o iqruwkalar qaqaw?)
Noqte  Noqte [Off] (26.06.2015 / 23:17)
Eksperd (272015/00:07)
Bes neycun alinmiwdiki o iqruwkalar qaqaw?)
Chunki evde istemirdiler ushaq nese istesin alinmasin ve qadaga da qoymaq istemirdilerki hevesi qalmasin ureyinde.ona gore bele bir ideya dushunmushdulerki hem tez boyumek isteyim olsun,hem de iqrushkalardan el chekim ders oxuyum)
KinestetiK  KinestetiK [Off] (28.06.2015 / 17:07)
Boyuyende sene qapisi yuxari acilan mashin alacam)
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (29.11.2016 / 02:29)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
))))))))
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (29.11.2016 / 02:31)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Usaqliq dediz yadima dunenki sohbet dusdu dunen papamin dostu gelmisdi gencliy illerinden dostdular mene deyir ki,bu forsdu qizdida)))))deyir yadina gelir seni aparmaq istedim agladin ozunu oldurdun getmedin sen deme usaq vaxti papamgile deyib verin saxlayim onu getmemisem ozumu oldurmusem))))ama xatirlamiram hec cur))))
Наверх  Cemi mesajlar: 149

<< 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 15 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3891 / 1005