Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
~Aykam~ (29.11.2016/23:25)təzə tema var )) təzə doğub. Bir döşü sənin bir döşü mənim :)))
Rehmettiyin_Nevesi, ayda girirdimki sud yazim)))
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
Rehmettiyin_Nevesi (29.11.2016/23:26)irgendirmede adami))) yox icesi olmadim)
təzə tema var )) təzə doğub. Bir döşü sənin bir döşü mənim :)))
~Aykam~ (29.11.2016/23:27)Dəlisən toppuşdu ee yupyumşaqdı :))
irgendirmede adami))) yox icesi olmadim)
Yaxşı sənin payın da menlikdi
~Aykam~ (29.11.2016/23:28)Qutardı :) doymadım sende süd var? Yani evde
Rehmettiyin_Nevesi, Verdim)))
Rehmettiyin_Nevesi (29.11.2016/23:32)he var ama uzaqdayame )) evde)
Qutardı :) doymadım sende süd var? Yani evde
~Aykam~ (29.11.2016/23:34)Təki süd olsun Məsafələr önəmsiz :))) telefonu satım gəlim? 5günlük həyattı bir az süd içim Kalsium yaxşı şeydi. Söz verrem men de evezinde süd vererem sene
he var ama uzaqdayame )) evde)
Rehmettiyin_Nevesi (29.11.2016/23:37)Ordan alib icsen sene daha ucuz başa gelecek hele pulsuzda ola biler teli satmagada ehtiyac qalmaz)
Təki süd olsun Məsafələr önəmsiz :))) telefonu satım gəlim? 5günlük həyattı bir az süd içim Kalsium yaxşı şeydi. Söz verrem men de evezinde süd vererem sene
<< 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 33 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 459

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...