Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Bir kishinin namusu Sözleridir. Onlar da yalansa, o kishi namussuzun önde GeDenidir.! |
Azerinka-SS (24Demeli ite yem elemekde düz eliyibler he?2017/19:44)
men eminemki o abort elrtdirenlere abort eletdirmemiwdrn qabaq bu suali verseydiler onlarda eyni reaksiyani verecekdi belkede vermiwdi. "Goresen o dunyada ne cavab verecek " insanliq yoxsulu" Canavar
Biz de anlıyırıq qınamamalıyıq ama ite yem edirlerse tebrik ede bilmerik
Ağlı olan ucalır. Ağlı olmayan özünü uca sayır. |
AxI_DuNyA_FiRlAnIr (24her gun bele usaqlarin sayi coxalir tessufki.2017/16:14)
bir defe biImmkentde cayin yaninda teze dogulmush ushag tapmishdilar ushagi it oldurmushdu.. bele insanlarida ele ite yem elwmek lazimd
Bir kishinin namusu Sözleridir. Onlar da yalansa, o kishi namussuzun önde GeDenidir.! |
minana (24men onlarin hrc birine haqq qazandirmadim!! nede sene demedim tebrik ele!! Men Fikrimi dedim kii o da yeqinkii adamdi oda bele deyib neye mecbur olub bu addimi atib her bir qiz onun yerinde ola biler bawa duwdun?!2017/20:43)
Demeli ite yem elemekde düz eliyibler he?Biz de anlıyırıq qınamamalıyıq ama ite yem edirlerse tebrik ede bilmerik
..Отношения разрушают не расстояния, а сомнения. |
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Məncə abort gözəl şeydi bu tibbin uğrudu
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
Onlayn Tanışlıq: 1026 / 822

Bir kishinin namusu Sözleridir. Onlar da yalansa, o kishi namussuzun önde GeDenidir.!
2017/19:44)