Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!

Biri var burda Ucardan hech kimin xoshu gelmir onnan. Biraz ozun loti kimi aparir her sheye de qarishir bildi bilmedi. Yashi da elliden chox olar. Buna cjox hormet eliyirdim. Axir gunner hiss eliyirdim ki buna elediyim hormeti got bash basha dushur) O yere chatdi dunen seher mene deyir ki oyye ged ordan chay getir mene. Dedim chaychi ishdemirem day. Ama ureyimce olmadi nese. Dedim yaxshi seni miciglamag mene borc olsun) dunen girdim bularin otagina ust bashim tozun ichinde elceyi de chixartmamisham elimnen. Bile bile oturdum bunun yatdigi yere) deyirem ne yaxshi rahat yerdi e elimde elcey balishin zadin ustunnen basiram ne tukudi bu)))) ozde gulub elemirem hech ne de deye bilmir. Gozderi oyniyib chixirdi yerinnen) men deyerem gizli inkakt vurdi oni) Sabir emigil var burda olub gedibler gulmeyden. axri doze bilmedi mene qayitdi ki Visal(ü deye bilmir)) canu yeyim men yatmag istiyiremeeee))) sesi de ciydi biraz) dedim gel chay suzum ich sora yatarsan))
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Insan insani ya tamamliyamada yada tam anlayamadi.. |
bir aspaz Sahhuseyn birde men))
<< 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 43 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1080 / 3880

Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!