Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
Sadece sen
Aşk tesadufleri sever
Aşk kirmizi
Bana ismimi sor(duz dedimse)
Kendime iyi bak
Senden bana kalan
Araf
Su ve ateş
ikinci şans
Bir soznen coxdu
Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |
__DeFeND__YouR__SeLF__ (07.11.2017/00:11):))
Kino deyire qizlar dizi serial demirr)))Sadece senAşk tesadufleri severAşk kirmiziBana ismimi sor(duz dedimse)Kendime iyi bakSenden bana kalanArafSu ve ateşikinci şansBir soznen coxdu
R*A*G*I*N (07.11.2017/00:21)Men yutubda arada baxiram he yeni cixib super bir serialdi 4 cu bolum.butun turkiye o diziden danisir metrolarda metrobuslarda minibuslarda)
yeni cixan Siyah beyaz ask -i beyenerek izliyirem heleki
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
touch_me_ (07.11.2017/00:20)kinodu he ?)) elebil baxmişam komediyadi))
))))))))Eyvallah
Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |
__DeFeND__YouR__SeLF__ (07.11.2017/00:25)gulurem ki vaxt vardi mende bele sayirdim adlarini,indi heç heves qalmayib:))niye göresen?)
**DeLi__BaL**, ne gulusen cox yazdim))) elim yorulduye yoxsa cox yazacaqdim))
**DeLi__BaL** (07.11.2017/00:29)Qocalirsan yegin))))
gulurem ki vaxt vardi mende bele sayirdim adlarini,indi heç heves qalmayib:))niye göresen?)
Mende geri qayidiram )))
Zaman deyişikliyi))
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1024 / 265

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...