💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
*_PuRe_LoVe_* (17Wokalad pisdirki?nedirki qeyri adi usul?2012/13:48)
_~XEZAN~_, sokoladQeyri adi usuldu
*_PuRe_LoVe_* (17Heqiqeten komek edir.Bir defe sina.Cox gozel effekti var.2012/13:50)
_~XEZAN~_, pis demedimki. Yeni men 1 ci defediki hirsdenende sokolad yeyib sakitlewen adam gorurem
*_PuRe_LoVe_* (17Bir terefden yaxwidi bir terefden pisdi.. Bir ara mendede vardi tergitdim..ozude men qara yox sudlu wokolad olur petla wokolad ondan yeyirdim.. Sora baxdimki 4ox yeyirem.. Oda kokeldir.. Tergitdim..2012/13:50)
_~XEZAN~_, pis demedimki. Yeni men 1 ci defediki hirsdenende sokolad yeyib sakitlewen adam gorurem
*_PuRe_LoVe_* (17Qara wokolada nifret edirem... Sudlu wokoladida papa Moskvadan menim4un xususi yollayirdi karopkada.. Men deli kimi yeke yeke diwleib yeyirdim.. Sora gordum yooxee bu meni kokeldecek tergitdim.. Bir defeye 3-4 pa4kani yeyirdim mama deirdi sepeceksen.. Alergiya vermirdi ama kokelirdim.. Mende 4ox kokelmirem onsuzda.. Ama zehlem gedir kok gorunmekden..yaxwi ki tergitdim.. Qara ci wokolad qana xeyirdi.. Awagi tezyiqe xeyirdi..2012/14:00)
_QRuBiYaNKa_, he duz deyirsen terkibinde kalori chox olur. Men umumiyyetle sokolad xowlamiram. Amma arada konlume qara aci sokolad duwure.
Sokoladlarin qenimi.