Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Qeyri adi usuldu*_PuRe_LoVe_* (17Wokalad pisdirki?nedirki qeyri adi usul?2012/13:48)
_~XEZAN~_, sokoladQeyri adi usuldu
*_PuRe_LoVe_* (17Heqiqeten komek edir.Bir defe sina.Cox gozel effekti var.2012/13:50)
_~XEZAN~_, pis demedimki. Yeni men 1 ci defediki hirsdenende sokolad yeyib sakitlewen adam gorurem
*_PuRe_LoVe_* (17Bir terefden yaxwidi bir terefden pisdi.. Bir ara mendede vardi tergitdim..ozude men qara yox sudlu wokolad olur petla wokolad ondan yeyirdim.. Sora baxdimki 4ox yeyirem.. Oda kokeldir.. Tergitdim..2012/13:50)
_~XEZAN~_, pis demedimki. Yeni men 1 ci defediki hirsdenende sokolad yeyib sakitlewen adam gorurem
*_PuRe_LoVe_* (17Qara wokolada nifret edirem... Sudlu wokoladida papa Moskvadan menim4un xususi yollayirdi karopkada.. Men deli kimi yeke yeke diwleib yeyirdim.. Sora gordum yooxee bu meni kokeldecek tergitdim.. Bir defeye 3-4 pa4kani yeyirdim mama deirdi sepeceksen.. Alergiya vermirdi ama kokelirdim.. Mende 4ox kokelmirem onsuzda.. Ama zehlem gedir kok gorunmekden..yaxwi ki tergitdim.. Qara ci wokolad qana xeyirdi.. Awagi tezyiqe xeyirdi..2012/14:00)
_QRuBiYaNKa_, he duz deyirsen terkibinde kalori chox olur. Men umumiyyetle sokolad xowlamiram. Amma arada konlume qara aci sokolad duwure.
Sokoladlarin qenimi.He mende hech kokelmirem isdiyir dunyanin butun wokaladin yeyim kokelmirem nedense. Ele bele yaxwidi
<< 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 75 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 620

2012/13:48)