close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Menali, Anlamli, Maraqli - Statuslar[Green]Pis biri olduğumu deyənlər əslində bir zamanlar var olan yaxşı niyyetlerimin qatilleridirler![/green] [Blue]Saflig axmaqlig deil , axmaq senin safligindan istifade edendir[/blue] Barmağınla göstərip kimisə günahlandırmağdan qabağ yaxşı fikirləş.!. Çünki bir barmağın qarşındakını , üç barmağınsa özünü göstərir. [Red]Qızılı odla, qadını qızılla, kişini qadınla yoxlayarlar...[/red] [Green]Men Senin kimi Yuxu cox gordum amma Sen Menim kimi bir gercek gormeyeceksen![/green] [Blue]Öpüşmədi deyə tərk edən Oğlanla, Kasıbdı deyə tərk edən Qızın alçaqlığı eynidi..![/blue] [Red]Unutmaki! Tek olmaq Yalniw yerde Yalniw urekde olmaqdan yaxwidi..![/red] | _memati... [Off] (19.11.2017 / 22:30)
|
Padşah deyiləm taxtim olsun
Kral deyiləm tacim olsun
Öz halinda bir ALLAH bəndəsiyəm amma ki budağimi qiranin neslinin agacni kökünən sökerem | svmk [Off] (20.11.2017 / 02:04)
|
Sehvsiz insan yoxdur dediler mende seni bagisladim. Insan oldugun ucun Yox, menimde bir sehvim olsun deye. | svmk [Off] (20.11.2017 / 02:06)
|
Sen menim acilarimi silen silgi ol, men senin xosbextliyini yazacaq qelem olaram.
Cemi mesajlar: 213
<< 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 22 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (4)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1021 / 946