close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Bu cur soyug havada ne ederler?Zeqqumagaci, Meden dagilacaq menim kimi) MoNaCo_FrAnCe, nc cunki cayim mixekli darcinlidi )) Zeqqumagaci, Nolsun bizdede halis mulis hindistan cayidi(kilosu 800 Azn) MoNaCo_FrAnCe, valla bizde 10manaydig caydi icine darcin mixek atib demlirem
sert pulda door onu erseye getirmekdi)
mexziii demek istediyim qizili poxa cevirib.poxdanda kanfet duzelden var) Zeqqumagaci, Sen qarant vere bilmezsen nedeki heckim qarant vere bilmezki o manatliq sintez etdiyin cay sene saglamliq cehetden ziyan vermir))Ama bu cayi satan wirketler canini sigortalayir(istiyirsen poxu qat qizila istiyirsen qizili poxa qat cixardib pullarin verirler)) MoNaCo_FrAnCe, sukur allaha kasib olsagda saglamig))
bugune geder sikayet etmemisem hecneden)))
yeni qarantisiz irandan geken cay iciruy medemizde goynemir)))
bohem heyat terzi bizdik deyil Zeqqumagaci, Pullu olduguma gore ovunmurem bunu bil yeter..cunki biliremki senin hecde xowuva gelmir hetta bir iki yerdede iyneli atmaca atmiwdin arxamca bilirdim mene unvanli oldugunu prosta birwey dimemiwdim sene)men cox sadeyem ve sizin aranizdada olmagim buna subutdu zennimce cunki menim yerimde olanlar duz diyirsen bele yerden istifade etmir.. (qaldiki saglamliga o iwlere Allah nezaret edir) MoNaCo_FrAnCe, lutf etmisiniz ulyahezret 55555ci monaco))) Zeqqumagaci, Senin ucun esas guluw ucun malzeme olsun)inwallah Allah seni birgun xelvet cixardar menim qarwima onda ....... ))bax aldim cixdim otu gedrem demletmeye herweye hazirliqli ol) 
Cemi mesajlar: 411
<< 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 42 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (3)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1022 / 840