Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
**DeLi__BaL** (03.02.2018/20:05)Eynen duz
Deyerli insanlarin verdiyi hediyyeler de deyerlidi menimçun..hediyyenin de qiymetsiz olduguna önem vermirem..Bezen bir insanin tebriki hediyyedende qiymetli olar seninçun..
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
**__** (05.02.2018/13:36)Qurudub saxlamaq olar.teze iken yarpagina tarixi yazirdim.sonra kitab arasinda qurudurdum
Gul.kimse ad gunume gul getirende eseblewirem))qiymeti ucuz deyilaa hemde.ancaq duwunuremki ona verilen pul havayidi.3gune solur ve verdiyi pulda gedir musorkaya.
Leyla@Quliyeva (05.02.2018/13:43)Az kefsenee)evvel axir atacanda qurumuwuda)
Qurudub saxlamaq olar.teze iken yarpagina tarixi yazirdim.sonra kitab arasinda qurudurdum
**__** (05.02.2018/13:49)Ay parcam endeyerli hediyyye bele zamanla xarab olub atilir da))etir bitir.saat yatir.geyim kohnelir)))
Az kefsenee)evvel axir atacanda qurumuwuda)
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
Leyla@Quliyeva (05.02.2018/13:54)Za to onu doyunca gorursen istifade ede ede diyirsenki bunu mene filankesim alib)gulu ancaq 3gun.
Ay parcam endeyerli hediyyye bele zamanla xarab olub atilir da))etir bitir.saat yatir.geyim kohnelir)))
Onlayn Tanışlıq: 1023 / 130

Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!